Artikkelit

Vuoden 2018 parhaat

Joulukuu 25, 2018

Vuosi 2018 alkaa olla paketissa, ja nyt on hyvä aika pysähtyä hetkeksi, muistella mennyttä vuotta ja kaikkea mahtavaa, mitä olemme yhdessä saaneet aikaan.

Siispä kokosimme tänään blogiimme vuoden 2018 suosituimmat kielet, luetuimmat blogipostaukset ja kaikki muut parhaat jutut.

Vuoden 2018 suosituimmat kielet

Englanti  47%
Espanja  14%
Suomi  12%
Ruotsi  8%
Saksa  5%

Vuoden 2018 uutuudet WordDive-palvelussa

WordDive 4.0 -mobiilisovellus

Toukokuussa julkaisimme vihdoin pitkään työstetyn ja testatun WordDive 4.0-mobiilisovelluksen. Uudessa sovellusversiossa vanhat harjoittelumuodot yhdistettiin uudeksi, tehokkaaksi harjoitukseksi, jossa tekoäly valitsee sopivan harjoitusmuodon automaattisesti jokaiselle opittavalle asialle. Samalla uudistuivat myös Top-listat sekä päivä- ja viikkotavoitteet.

Laaja oppimateriaaliuudistus

Marraskuun alussa uudistimme englannin, espanjan, saksan, ruotsin ja italian oppimateriaalimme täysin. Materiaali jaettiin kolmeen selkeään vaikeustasoon sekä uusiin, käytännönläheisiin oppimispolkuihin.

Kurssikokoja pudotettiin noin 40-60 opittavaan asiaan, jotta niistä saatiin nopeampia ja motivoivampia suorittaa. Opittavista asioista pyrittiin tekemään entistäkin ajankohtaisempia ja hyödyllisempiä tosielämän viestintätilanteisiin.

Abikurssin kuunteluharjoitus

Joulukuussa lanseerasimme englannin ja ruotsin abikursseihimme paljon toivotun kuunteluharjoituksen.

Opettajatiimimme näki paljon vaivaa sopivien nauhoitusten etsimiseen ja äänittämiseen, vanhojen ylioppilaskuunteluiden tutkimiseen ja tarpeeksi vaativien kysymysten muotoilemiseen. Mukaan saatiin myös upea kaarti lukioikäisille tuttuja julkisuuden henkilöitä, kuten YouTube-tähtiä ja muita tunnettuja ääniä.

Kielioppivinkkejä

Tämän vuoden aikana olemme lisänneet asiakkaiden paljon toivomia kielioppivinkkejä sekä abikursseihin että eniten käytettyihin aikuisten kursseihin kuten englannin ja espanjan alkeisiin.

Vuoden 2018 luetuimmat blogipostaukset

1) Vältä nämä kielten opiskelijan yleisimmät virheet
2) Kuinka monta sanaa tarvitset puhuaksesi vierasta kieltä?
3) Kymmenen hauskaa sanaa, joita tarvitset puhuessasi halloweenista
4) Lauserakenteiden oppiminen
5) Kielten oppimisen neljä kulmakiveä, osa 4: Puhuminen

Mahtavaa, että sinä olit asiakkaanamme vuonna 2018. Odotamme innolla, että pääsemme viemään sovelluksemme ja sinun kielitaitosi aivan uudelle tasolle vuonna 2019!

WordDiven kielikurssit

 

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.