Artikkelit Newsletters Uutiskirjeet

Miten paljon päivässä kannattaa harjoitella?

Maaliskuu 23, 2015

Mistä tiedät, koska olet harjoitellut tarpeeksi? WordDive optimoi harjoitteluajan automaattisesti jokaiselle. Harjoittelun tehokkuus etenee seuraavasti:

 1. Ensin lämmittelyssä kestää muutama minuutti.
 2. Sitten seuraa pitkä optimijakso, jolloin harjoittelu on tehokkaimmillaan.
 3. Tämän jälkeen tehokkuus alkaa hitaasti laskea, mutta harjoittelusta on silti hyötyä. Saat sinisen huomautuksen.
 4. Lopulta tehokkuus alkaa laskea nopeasti. Enää tämän kurssin lisäharjoittelusta ei ole hyötyä, ja saat punaisen varoituksen.

miten_paljon_opiskella_päivässä

Palvelu tarkkailee oppimistehokkuutta puolestasi, joten voit rentoutua ja keskittyä harjoittelemiseen. WordDive auttaa sinua suunnittelemaan ajankäyttöäsi ja näyttää yksilöllisesti ajoitetun huomautuksen tai varoituksen, jos se on tarpeen.

 • Sininen huomautus => Voit halutessasi jatkaa, siirtyä uuteen sisältöön tai lopettaa tältä päivältä.
 • Punainen varoitus => Siirry uuteen sisältöön tai lepää. Tämän kurssin jatkamisesta samana päivänä ei ole hyötyä.

miten paljon opiskella päivässä

Huomaa, että sinistä huomautusta ei tarvitse yrittää saada joka päivä tai koskaan. On aivan yhtä tehokasta harjoitella usein mutta vähän kerrallaan.

Saatat pitää myös näistä

10 Kommentit

 • Reply aleksi kotiranta Syyskuu 15, 2015 at 17:50

  Minun tarvitsee oppia enää muutama sana pysyvästi ja kurssi on suoritettu, mutta tämän takia en voi enää harjoitella vaikka aikaa olisi vielä yllin kyllin. Miten saan kurssin suoritettua loppuun ajallaan? Pitääkö todella odottaa, että kello lyö yli puolenyön ennenkuin ohjelma myöntää minun taas oppineen ne pari sanaa, jotka vastaan jatkuvasti oikein harjoitellessani niitä?

  • Reply Heidi Sharma Lokakuu 2, 2015 at 10:16

   Hei Aleksi,

   kiitos kommentistasi ja pahoittelut, että tämä viesti on jäänyt meiltä aikaisemmin huomaamatta ja vastaamatta. Asiakastukiasioissa suosittelemme, että otat yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@worddive.com, niin saat vastauksen huomattavasti nopeammin. Toivottavasti olet saanut sitä kautta vastauksen kysymykseesi jo aikaisemmin. Näyttää kuitenkin siltä, että sait kurssit suoritettua. Hienoa! Vastaus kysymykseesi: koska yöuni tyhjentää työmuistin, WordDive uskoo vasta seuraavana päivänä, että olet oppinut sanan pysyvästi. Tämän takia abikurssinkaan kohdalla loppukiri ei onnistu, vaan suosittelemme suorittamaan kurssit aina hyvissä ajoin valmiiksi – vähintään kolme päivää ennen kirjoituksia.

   Ystävällisin terveisin,

   Heidi, WordDive-tiimi

 • Reply Alisa Roselius Maaliskuu 2, 2017 at 22:49

  Olen suorittamassa tuota health- osiota ja minulla on enään muutama asia opittavana. Pidin pari päivää taukoa kyseisen kurssin harjoittelemisesta ja nyt äsken kun aloitin harjoittelun, ilmoitti kone heti ekan “kieroksen” jälkeen, että kurssia on harjoiteltu tälle päivälle riittävästi yms. Mistä tämä johtuu?

  • Reply Heidi Sharma Maaliskuu 21, 2017 at 11:27

   Hei Alina, suuret pahoittelut viiveestä vastaamisessa. Kysymyksesi oli jäänyt täällä blogissa spam-kommenttien tulvan alle. Toivottavasti sait apua asiakastuestamme! Suosittelemme tukipyynnöissä ottamaan mahdollisimman pian yhteyttä asiakastukeemme esimerkiksi Ota yhteyttä -sivun kautta: https://www.worddive.com/fi/ota-yhteytta

 • Reply Anitta Kallunki Maaliskuu 17, 2017 at 18:35

  Hei.
  Onko tässä ilmaisessa kurssipaketissa jokin raja jonka jälkeen uusia sanoja ei enää voi opetella?
  Punainen palkki ilmoittaa että on aika siirtyä seuraavaan kurssiin, mutta mistä sinne mennään?

  • Reply Heidi Sharma Maaliskuu 21, 2017 at 11:28

   Hei Anitta, kiitos kysymyksestäsi. Ilmainen näytekurssi on melko suppea näyte materiaalistamme ja metodistamme. Se sisältää vain rajatun määrän opittavia asioita. Kun ne on kaikki opittu, kannattaa siirtyä maksullisen kurssipaketin pariin, vaikka ilmaista opiskeluaikaa olisikin jäljellä.

 • Reply Oiva Ollakka Marraskuu 26, 2017 at 18:47

  Moi!
  Olen nyt kerrannut Saksan alkeiden ykköskurssia ja aina melko pian tulee “punainen varoitus”, miksi?
  Enkä saa mitään “indikaatioa”, että miten kertaamiseni etenee.

  Onko teillä porukka vähissä, kun viimeinen “päivitys” on maaliskuulta, täh?

  • Reply Heidi Sharma Joulukuu 12, 2017 at 08:50

   Hei,

   kun punainen varoitus tulee, kannattaa siirtyä seuraavaan kurssiin. Jos haluat aloittaa kurssin kokonaan alusta, klikkaa Tulokset-sivulta Kertaa kurssi -toimintoa. Mitä tarkoitat viimeisimmällä päivityksellä? Uutta materiaalia tehdään jatkuvasti ja tänäkin vuonna on julkaistu uusia kursseja mm. italiaan, ranskaan ja englantiin. Seuraavaksi on tulossa uutta materiaalia saksaan ja ruotsin abikurssiin.

   Ystävällisin terveisin,

   Heidi / WordDive-tiimi

 • Reply Heltsu Syyskuu 24, 2019 at 11:11

  hei, miten sinne seuraavaan kurssiin pääsee siirtymään? olen yrittänyt kaikella tavalla päästä eteenpäin, ei onnistu!Tällä tavalla aika kuluu ja kohta tarvitaan uutta rahaa lisäaikaan. Olen pettynyt! mutta nyt haluan tietää miten oikeasti pääsen eteen päin? ?

  • Reply Senja Ukkonen Syyskuu 30, 2019 at 10:49

   Hei, otathan yhteyttä asiakastukeemme: info@worddive.com

  Kommentoi

  CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.