Articles

Det bästa från 2018

december 25, 2018

2018 går mot sitt slut, vilket ger oss chansen att se tillbaka på året och reflektera över allt bra vi har åstadkommit tillsammans. I detta syfte har vi satt ihop en lista över de populäraste språken, de mest lästa blogginläggen och mycket mer från 2018.

De populäraste studiespråken 2018

Engelska  47 %
Spanska  14 %
Finska  12 %
Svenska  8 %
Tyska  5 %

Nytt hos WordDive 2018

WordDive 4.0 mobilapp

Den efterlängtade lanseringen av vår uppgraderade och vältestade mobilapp WordDive 4.0 skedde i maj i år. I den nya appversionen har de gamla övningstyperna kombinerats i en effektiv övning där AI-funktionen automatiskt tillämpar det bästa sättet att öva på varje studieobjekt. Även topplistorna och dags- och veckomålen uppdaterades.

Stor materialuppdatering

I början av november förnyade vi studiematerialet i brittisk engelska, spanska, tyska, svenska och italienska från grunden. Materialet delades in i tre olika svårighetsnivåer och nya, mer praktiskt inriktade studiebanor.

Kurserna omstrukturerades till att omfatta endast 40-60 studieobjekt per kurs i syfte att låta våra användare slutföra dem snabbare och därmed öka sin motivation. Även individuella studieobjekt uppdaterades för att bättre reflektera riktiga konversationer.

ABI-hörövningar

I december lanserades den efterfrågade hörövningen för ABI-kurser i både engelska och svenska.

Vårt lärarteam arbetade intensivt med att lyssna på gamla examensprov, identifiera och spela in passande röster och se till att frågorna var nog utmanande. Detta har resulterat i en övning som inkluderar ett stort antal bekanta röster, däribland YouTube-kändisar, som är populära bland eleverna som skriver provet.

Grammatikledtrådar

Under 2018 uppmärksammade vi förfrågningar om fler grammatiska ledtrådar och utökade tipsen i både våra preparandkurser och de populäraste allmänna kurserna (grundläggande engelska och spanska).

De mest lästa blogginläggen 2018

1) Vanliga misstag i språkinlärning
2) Hur många ord behöver man för att kunna tala ett nytt språk?
3) Tio engelska ord förknippade med Halloween
4) Studera meningsbyggnad
5) De fyra hörnstenarna i språkinlärning, del 4: muntlig framställning

Tack så hemskt mycket för att ni valde att använda WordDive det här året. Vi ser redan fram emot att få ta appen och era språkkunskaper till en helt ny nivå under 2019!

Börja studera

 

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.