Artikkelit

Uusi peliominaisuus: kilpaile kavereidesi kanssa!

Maaliskuu 21, 2017

Play_and_learn

Opit parhaiten, kun harjoittelu tuntuu mieluisalta ja mukavalta. Olemme juuri tehneet WordDivella harjoittelusta entistäkin hauskempaa: voit nyt kilpailla kavereidesi kanssa siitä, kuka edistyy kieliopinnoissaan parhaiten!

Uuden pelitoiminnon myötä pääset seuraamaan reaaliaikaisesti omaa ja ystäviesi kielitaidon kehitystä. Motivaatiosi kasvaa ja harjoittelusta tulee koukuttavaa – ja mikä parasta, kielitaitosi kehittyy samalla melkein huomaamatta.

Näin pääset pelaamaan

Kavereiden kutsuminen mukaan on helppoa. Klikkaa ensin Harjoittele-sivun yläkulman ikonia, kopioi linkki ja jaa se kavereillesi sähköpostin tai vaikka Facebookin tai Snapchatin kautta. Näette toistenne viikkopisteet, kun kaverisi kirjautuu linkin kautta WordDiveen. Hauskanpito voi alkaa!

Pääsette seuraamaan viikkotuloksia Harjoittele-sivulle aukeavan ikkunan kautta. Omien kavereidesi lisäksi voit seurata myös kaikkien käyttäjien Top 50 -listaa. Tulokset nollautuvat joka maanantai, joten viikkokisa pysyy jännittävänä myös myöhemmin mukaan liittyneille.

Muista, että pisteitä saa vain etenemällä opinnoissa. Jokainen ansaittu piste on merkki todellisesta kehityksestä kielitaidossa. Harvinaisen hyödyllinen peli, vai mitä? Kokeile nyt kisailemista, pidä hauskaa ja harjoittele itsesi huipulle!

KUTSU KAVERISI MUKAAN KILPAILEMAAN!

Huom. Uuden ominaisuuden myötä olemme päivittäneet WordDiven käyttöehdot. Mikäli et halua, että muut käyttäjät näkevät sijoituksesi Top 50 -listalla, niin voit koska tahansa poistaa itsesi listalta. Ohjeet tähän löydät UKK-sivulta.

 

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.