Artikkelit

Parhaat Instagram-tilit kielten opiskeluun

Joulukuu 16, 2019

Meistä useat käyttävät Instagramia päivittäin niin työn merkeissä kuin vapaa-ajalla. Instagramista on siis moneen. Myös kielten opiskeluun!

Kansainvälisiltä Instagram-tileiltä saa hauskoja ja arkisia vinkkejä uuden kielen käyttämiseen nopeasti ja helposti.

Tässä muutama suositus Instagram-tileistä, jotka tukevat kielten opiskelua. Ota tilit seurantaan, niin saat ujutettua vähän lisää vieraita kieliä päivääsi!

French: OhLaLaJadore

Kyseiseltä Instagram-tililtä löydät harmonisen sävyisten kuvien värittäminä hyödyllisiä ranskan kielen fraaseja. Tiedätkö mitä “pain” tarkoittaa ranskaksi? Käy ottamassa selvää!

English: englishwithadriana

Adriana on australialainen englannin kielen opettaja, joka on julkaissut videoita esimerkiksi englannin kielen ääntämyksestä. Adriana jakaa myös käytännön vinkkejä, miten päästä eroon pelosta puhua vieraalla kielellä, ja motivoivia sitaatteja kielten opiskeluun.

English: tofluency

Kaipaatko haastetta englannin kielen opiskeluun? Opiskele englantia Jackin kanssa Instagramissa! Jack jakaa Instagram-tilillään kiperiä arvoituksia fraasiverbeistä ja julkaisee videoita eri kontekstissa esiintyvien sanojen muodostamista yhdistelmistä.

German: daysofdeutsch

Tilin haltija opettaa saksaa sana ja kuva kerrallaan. Kannattaa vilkaista myös tilin tarinat! Niistä voit kerrata saksan kielen sanoja videoiden muodossa.

Spanish: howtospanish

Nykyään on vaikea välttyä gif-animaatioilta, jotka ovat liikkuvia ja värikkäitä kommentteja somekeskusteluissa. Erikan tili koostuu humoristista gif-animaatioista, joihin on yhdistetty espanjankielisiä ilmaisuja.

Finnish: finkingcap

Suomen kielen opettaja Emmi tekee julkaisuja puhekielisistä ilmaisuista, kieliopista ja sanojen merkityseroista. Emmi tuo feedissään esille suomen kielen haasteita käytännönläheisten esimerkkien kautta.

Löydät myös meidät Instagramista nimimerkillä WordDive.

Opi kieliä

 

Saatat pitää myös näistä

1 kommentti

  • Reply Emmi Maaliskuu 3, 2020 at 09:34

    Kiitos maininnasta, Heidi! T: Finking Cap -Emmi

  • Kommentoi

    CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.