Artikkelit

Vuosi 2021 on lopuillaan – onnittele itseäsi!

Joulukuu 29, 2021

Joulun jälkeen ajatukset siirtyvät hiljalleen jo kohti tulevaa uutta vuotta. Ennen kuin teet suunnitelmia ja lupauksia vuodelle 2022, on kuitenkin hyvä hetki pysähtyä miettimään kuluneen vuoden saavutuksia ja onnitella itseäsi. Muista, että niin pienet kuin suuretkin saavutukset ovat yhtä tärkeitä!

Pohdiskele, mitä uutta olet oppinut. Onko esimerkiksi kielitaitosi karttunut, tai oletko ottanut haltuun uuden taidon harrastuksessasi? Uuden oppiminen virkistää mieltä ja kasvattaa itseluottamusta, joten jo yksi uusi taito vuoden aikana on mahtava onnistuminen!

Oletko oppinut esimerkiksi jotakin näistä?

  • Tervehtiminen ja itsensä esittely uudella kielellä
  • Haastava tekniikka urheilulajissa
  • Uusi käsityötaito
  • Ruoanlaitto- tai leivontaresepti

Voit myös miettiä, oletko ehkä ylittänyt itsesi tänä vuonna jossakin. Mukavuusalueelta poistuminen ei ole helppoa, mutta se on sitäkin palkitsevampaa. Onnistumisen tunteet jäävät mieleen pitkäksi aikaa, joten niistä on syytäkin olla ylpeä.

Oletko ylittänyt itsesi esimerkiksi näin?

  • Käytit vierasta kieltä ensimmäistä kertaa
  • Selätit esiintymisjännityksen
  • Sait odotettua paremman tuloksen kokeesta
  • Matkustit jonnekin yksin

Kuten huomaat, uusien asioiden oppiminen ja itsensä ylittäminen voi koostua pienistäkin asioista. Tuntuuko sinusta kuitenkin siltä, että et saavuttanut mitään konkreettista tänä vuonna? Vuoden päättyessä saattaa tehdä mieli vain hengittää syvään ja huokaista helpotuksesta – ja se on täysin sallittua! Tavoitelistan yliviivaaminen ei todellakaan ole kaikki kaikessa. Takanamme on jälleen yksi poikkeuksellinen vuosi, jonka selättäminen itsessään on jo suuri saavutus.

Taputa siis itseäsi olalle ja nauti täysin rinnoin vuoden viimeisistä päivistä. Rentoutuneena on helppo valmistautua vuoteen 2022 ja uusiin saavutuksiin!

Uusi vuosi on oiva tilaisuus aloittaa uusi harrastus – vaikkapa kieltenopiskelu. WordDiven tehokkailla kielikursseilla opit tosielämän kielitaidon nopeasti!

Opi kieliä

Tutustu myös voimalauseisiin, jotka sopivat täydellisesti uuteen vuoteen:

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.