Articles

Ny spelfunktion: tävla mot dina vänner!

mars 21, 2017

Play_and_learn

Eftersom alla vet att man lär sig bäst när man har roligt har vi just gjort WordDive ännu mera spännande: tävla mot dina vänner om bästa studieresultatet och uppmuntra varandra att prestera bättre!

Den nya spelfunktionen låter dig inte bara följa dina egna framsteg utan även dina vänners i realtid. Att försöka hamna högst upp på veckolistan är både spännande och användbart: studier har visat att spel och grupplärande har en positiv effekt på inlärningsresultat. Motivationen ökar och övningarna blir beroendeframkallande – för att inte tala om hur mycket språkkunskaperna kan utvecklas nästan utan att man märker det.

Så spelar du

Att bjuda in vänner att spela är lätt. Klicka på ikonen på övningssidan, kopiera länken och dela den via mejl eller på exempelvis Facebook eller Snapchat. När dina vänner loggar in på WordDive via länken visas era resultat automatiskt på webbsidan. Låt spelet börja!

Resultaten går att följa i realtid på resultattavlan på övningssidan. Poängen återställs varje måndag, så även om du kommer in sent i leken får du en ny chans nästa vecka.

Kom ihåg att du bara vinner poäng genom att göra framsteg i dina studier. Varje poäng du tjänar in innebär att du har utvecklats. Det låter väl som ett användbart spel? Så varför inte anta utmaningen, ha lite kul och öva dig upp till toppen?

Den nya spelfunktionen finns för nuvarande bara tillgänglig för WordDives webbversion, men kommer att läggas till i mobilappen så småningom.

BJUD IN DINA VÄNNER ATT TÄVLA!

Observera: vi har uppdaterat WordDives användarvillkor för att reflektera den nya funktionen. Om du inte vill att andra användare ska kunna se dig på resultattavlan kan du när som helst dra tillbaka ditt namn. Du hittar instruktioner för hur man gör detta under vanliga frågor.

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.