Newsletters Uutiskirjeet

Miksi abit rakastavat WordDivea?

Tammikuu 9, 2017

WordDive prep course English

Syksyn kirjoitukset ovat onnistuneesti ohi, ja nyt abien on aika valmistautua kevään urakkaan. Mutta mikä tekee abikurssistamme niin suositun, että jälleen 98 % syksyn abeista suosittelee sitä? Keräsimme heiltä palautetta.

Joka neljäs suomalainen abi käytti syksyllä 2016 WordDiven abikurssia kirjoituksiin valmistautumisessa. Määrä on kasvamassa voimakkaasti kevään 2017 kirjoituksia kohti.

Abikurssimme koettiin hyvin hyödylliseksi ja sanastoltaan monipuoliseksi. Myös juuri paranneltu kielioppi-osuus keräsi kehuja. Erityisesti oman edistymisen seuraaminen ja aikataulun suunnittelu helpottivat kirjoituksiin valmistautumista:

Oman edistymisen seuraaminen oli helppoa, kannustavaa ja lievitti stressiä. Usean aistin sitominen oppimiseen oli loistavaa. Myös top-listat motivoivat opiskelussa.

Aikataulu oikeasti laittaa harjoittelemaan. Kun huomaa, että etenee nopeammin kuin aikataulu, saa vaan lisää voimia lukea enemmän.”

WordDive abi course

Kehittyminen kurssin aikana oli erityisen palkitsevaa. Noin 95 % abikurssin suorittaneista opiskeleekin mieluummin abikurssin kuin oppikirjan avulla!

Tykkäsin koukuttavasta peliformaatista!

Oli kiva saada bonus-pisteitä nopeasta oppimisesta.

WordDiven sovellusta on niin helppo käyttää missä vain!

Jos englannin tai ruotsin kirjoitukset ovat vielä keväällä edessä, nyt on hyvä aika aloittaa abikurssi. Mikäli tuttavapiirissäsi on abeja, nyt kannattaa vinkata heille abikurssista!

P.S. Tiesitkö, että englannin abikurssi on saanut loistavan vastaanoton myös saksalaisilta abeilta? Abikurssin kansainvälinen suosio kasvaa vauhdilla, ja saamme jatkuvasti lisää tyytyväisiä abeja!

ALOITA ABIKURSSI

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.