Uutiskirjeet

WordDiven Abikurssin uutiskirje 8

Helmikuu 27, 2014

Valmistaudu Yo-kirjoituksiin kertaamallaHei Abikurssin käyttäjä,

Tällä kertaa keskitymme oppimateriaalin kehitykseen, kurssien kertaamiseen ja vapaaehtoisten kurssien suorittamiseen englannin Yo-kirjoituksia varten.

Parempaa englannin oppimateriaalia

Sisältötiimimme käy jatkuvasti läpi anonyymisti kerättyjä vääriä vastauksia. Jos niiden joukossa esiintyy usein vastauksia, jotka itse asiassa sopivat hyvin kuvaan ja vihjeisiin, niin ne lisätään hyväksyttyjen vastausten joukkoon.

Esimerkiksi opittavaan asiaan imagination (mielikuvitus) hyväksytään nyt hyvinä yrityksinä myös imagine, idea, ideas, thought, thoughts, emotion, emotions, knowledge, mind, creative ja creativity.

Abipaketin viisi ensimmäistä kurssia on juuri käyty läpi. Loput päivitetään vastaavasti pian. Toivottavasti olet jo huomannut pienen parannuksen Abikursseissa!

uudet hyväksytyt vastaukset

Valmistaudu Yo-kokeeseen kertaamalla

Englannin kirjoitusten lähestyessä voi olla parasta ajankäyttöä kerrata jo opiskeltua materiaalia.

Kun olet saanut kurssin suoritettua, voit nollata sen Tulokset-sivulla. Nollaus pudottaa kurssin tulokset juuri Opitut-tason alapuolelle.

Nollaus ei vaikuta kurssin suoritusmerkintään. Voit siis huoletta nollata myös pakollisen kurssin menettämättä oikeutta kurssimaksun palautukseen, vaikka et saisikaan kurssia suoritettua uudestaan ennen Yo-kirjoituksia.

Kursseja ei kannata nollata varastoon vaan juuri ennen kuin aloitat kertauksen. Nollaus nimittäin vaikuttaa tahtiin, jolla saat uusia vapaaehtoisia kursseja.

Valmistaudu Yo-kokeeseen kertaamalla

Vapaaehtoiset Abikurssit käyttöön aikaisemmin

Palautteenne perusteella vapaaehtoista lisämateriaalia saa nyt käyttöön hieman aikaisemmin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että suurimman osan ajasta sinulla on käytössäsi vähintään kaksi kurssia, joiden välillä voit vuorotella.

Lisätietoja

Lue aikaisemmat Abikurssin uutiskirjeet täältä blogista. Jos kommentoit niitä täällä, niin keskustelua voi seurata kuka tahansa asiasta kiinnostunut. Voit ottaa meihin yhteyttä myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@worddive.com.

Mukavia opintoja!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.