Articles

Varför älskar gymnasieelever WordDive?

januari 9, 2017

WordDive prep course English

Höstens prov är avklarade och nu är det dags för eleverna som ska skriva sina prov i vår att börja förbereda sig. Men vad är det som gör att 98 % av eleverna som läste den i höstas skulle rekommendera WordDives preparandkurs till andra sistaårselever? Vi vände oss till eleverna själva för att få svar.

Under hösten 2016 läste 25 % av sistaårseleverna i finska gymnasieskolor WordDives ABI-kurs för att förbereda sig inför sina slutprov. Antalet fortsätter att växa ju närmre vi kommer vårens prov.

Användarna tyckte att vår kurs var användbar och bjöd på en bred vokabulär. Även den nyligen förbättrade grammatiksektionen gavs beröm. Utöver detta gillade användarna att man kunde hålla koll på sina egna framsteg och lägga sitt eget schema:

”Det är lätt och motiverande att kontrollera sina framsteg och det lindrar stressen. Att man använder flera sinnen på samma gång är toppen. Topplistorna motiverade också till att studera mer.”

”Ett schema ser till att man faktiskt sätter sig ner och gör övningarna. När man ser att man ligger före i schemat får man energi att studera ännu mer.”

WordDive abi course

Det var särskilt givande att kunna se konkreta framsteg under kursens gång. Inte så konstigt att 95 % av eleverna som slutförde ABI-kursen föredrog den framför skolböckerna!

Jag gillar det beroendeframkallande spelinslaget!

”Det var trevligt att få bonuspoäng för att man lärde sig snabbt.”

”WordDive-appen är så lätt att använda, oavsett var man är.”

Om du är en av dem som ska skriva sitt slutprov i engelska eller svenska i vår är det här en bra tid att påbörja en preparandkurs. Och om du råkar känna några till som ska skriva provet är det även en bra tid att tipsa dem om WordDives ABI-kurser!

ANMÄL DIG TILL ABI-KURSEN IDAG

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.