Uutiskirjeet

Opi englantia huippukouluttajan avulla netissä!

Maaliskuu 14, 2014

Opi englantia kouluttajan johdollaHaluatko oppia englantia huippukouluttajan avulla mukavasti netissä?

Kieltä kannattaa opiskella monipuolisesti. WordDive mahdollistaa nopean kehityksen useiden aistien käyttöön ja yksilölliseen etenemiseen perustuvan metodin ansiosta, mutta tietyissä tilanteissa oikeaa ihmistä opettajana ei korvaa mikään.

Edellisistä ryhmistä saadun erinomaisen palautteen johdosta WordDive ja TekMiL tarjoavat jälleen mahdollisuuden opiskella Internetissä kouluttajan johdolla kurssilla Dive with TekMiL. Kurssi koostuu kolmesta osiosta:

1) Viikottainen pienryhmäopetus TekMiLin kouluttajan johdolla.
2) Kolme kokonaisuutta varten räätälöityä WordDive-kurssia.
3) Osaamisesi perusteella valitut lisäharjoitteet.

Yhdessä nämä rinnakkaiset osiot johtavat erittäin nopeaan kielitaidon kehitykseen. Kurssi on suunnattu aikuisille, jotka haluavat parantaa käytännön kielitaitoaan.

TekMiL on toimivaan kielitaitoon ja tuloksiin keskittyvä, huippuluokan opettajista tunnettu yritysten kieli- ja kulttuurikouluttaja.

Pienryhmätyöskentely järjestetään 4-5 hengen ryhmissä Internetin kautta. Pienten ryhmäkokojen ansiosta kouluttajalla on aikaa jokaiselle opiskelijalle. Voit valita ryhmän, joka sopii aikatauluusi. Kurssit alkavat viikolla 14 (31.3.2014 ->) ja kestävät 8 viikkoa. Kurssin hinta on 210 €, mutta ilmoittautumalla nyt saat kokonaisuuden hintaan 189 € (ennakkoilmoittautumisalennus 10%).

Ilmoittaudu heti! Dive with TekMiL -kurssilla pääset mukaan laatuopetukseen, jota on tyypillisesti tarjolla vain yrityksille.

P.S. Pidä kiirettä. Pienryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.