Artikkelit Uutiskirjeet

Kaipaatko uusia haasteita? Opi espanjan kielioppia!

Syyskuu 14, 2015

Espanjan kielioppi ei ole yksinkertaisimmasta päästä: esimerkiksi verbit taipuvat kuudessa persoonassa ja kahdessa tapaluokassa, joista indikatiivilla on kahdeksan eri aikamuotoa ja subjunktiivilla neljä.

Siitä huolimatta espanja on maailman neljänneksi puhutuin kieli: noin 400 miljoonaa ihmistä puhuu sitä äidinkielenään, joten erityisesti matkailun, kulttuurin ja ulkomaankaupan saralla espanjan kielen taito on erittäin hyödyllinen.

Spanische Grammatik

WordDive-menetelmässä sanat esitetään esimerkkilauseissa, jotka sisältävät aina myös tasoon sopivia kielioppirakenteita. Käytännössä opit siis kielioppia koko ajan, kun harjoittelet WordDivella. Meiltä on kuitenkin toivottu myös erillisiä täsmäkursseja, jotka keskittyisivät tiettyihin kieliopin osa-alueisiin. Nyt vastaamme kysyntään tarjoamalla kaksi kompaktia uutuuskurssia:

  • Espanjan olla-verbit -kurssilla opit espanjalaisen erikoisuuden, kolme olla-verbia: ser, estar ja hay, sekä niiden taivutuksen preesens-muodossa.
  • Espanjan pronominit -kurssilla tutustutaan yleisimpiin pronomineihin ja niiden taivutukseen. Opit possessiivin, objektiivin ja datiivin.

P.S. Uudet kielioppikurssit ovat osa Laaja espanja -kurssipakettia. Laajan paketin käyttäjille ne on lisätty automaattisesti.

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.