Uutiskirjeet

Yhä paremmin käyttäjiensä toiveita vastaava WordDive!

Syyskuu 16, 2014

Kehittääksemme WordDivea yhä paremmin käyttäjiemme toiveita ja odotuksia vastaavaksi järjestimme viime kuussa käyttäjäkyselyn, jonka keskeisin kysymys oli, mitä juuri sinä haluaisit seuraavaksi oppia. Aluksi haluamme kiittää teitä kaikkia kyselyyn osallistuneita – saimme viikon aikana noin tuhat vastausta käyttäjiltämme ympäri maailmaa. Tuhannet kiitokset arvokkaasta palautteestanne!

Seuraavassa käymme läpi kyselyn tulokset ja kerromme, kuinka ne vaikuttavat kurssitarjontaan.

Englanti suosituin – portugali kiinnostaa

Perinteinen maailmankieli englanti on selvästi WordDive-käyttäjien eniten opiskelema kieli 36 prosentin osuudellaan. Varsin suosittuja ovat myös suomiespanja, saksa ja ruotsi. Tästä syystä uudet kurssit lisätään jatkossakin yleensä näiden kielten laajoihin kurssipaketteihin. Muillakin kielillä on iso joukko aktiivisia opiskelijoita, joten myös niiden sisältöä kehitetään aktiivisesti.

NEWSLETTER 38(2Blogi)Kysyimme käyttäjiltämme myös, mitä kieliä he haluaisivat oppia tarjolla olevien kielien lisäksi. Yksittäisiä mainintoja saivat kymmenet kielet swahilista muinaiskreikkaan ja baskin kieleen, mutta suosituimmaksi uudeksi kieleksi nousi portugali, joka oli valmiiksi käyttäjiltä saadun palautteen perusteella toivelistan kärjessä. Portugali on näin ollen ehdottomasti vahvin kandidaatti WordDiven kielivalikoimaa täydentämään.


Kielioppikursseille on kysyntää!

Kielten lisäksi halusimme tietää, minkälaisiin aiheisiin keskittyvät kurssit kiinnostavat käyttäjiämme. Selvästi kysytyimmäksi aiheeksi nousi kielioppi. Onneksi voimme jo vastata tähän tarpeeseen: ensimmäinen kaikille käyttäjille suunnattu brittienglannin ja amerikanenglannin kielioppikurssi ja niitä varten luotu aivan uudenlainen harjoittelutapa julkaistiin viime viikolla! Valikoima laajenee tulevaisuudessa entisestään, sillä työstämme parhaillaan useita muita kielioppikursseja eri kielille.

Myös yhteiskuntaan sekä terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kursseja on kehitteillä. Monia käyttäjiä kiinnostaneet työelämään, luontoon ja ympäristöön sekä liike-elämään keskittyvät kurssit on jo nyt saatavilla osana englannin laajaa kurssipakettia, ja näitä kursseja laajennetaan ja tarjotaan jatkossa myös muissa kielissä.NEWSLETTER 38(1A)

Kielitarjontaan ja kurssien aiheisiin liittyvien toiveiden lisäksi saimme kyselyn yhteydessä paljon WordDiven yleistä käytettävyyttä, kurssien sisältöjä ja teknisiä kysymyksiä koskevia toiveita ja ideoita. Kiitollisina olemme käyneet kaiken palautteen tarkkaan läpi ja huomioimme sen WordDiven kehitystyössä. Kiitos, että autat meitä tekemään WordDivesta sinulle entistä paremman!


Mukavia kieliopintoja!

WordDive-tiimi

Saatat pitää myös näistä

2 Kommentit

 • Reply Heidi Virtanen Marraskuu 3, 2014 at 10:21

  Kaipaisin espanjan kielioppia. Muuten pidän opetustavasta.

  • Reply Timo-Pekka Leinonen Marraskuu 15, 2014 at 13:30

   Hei Heidi. Kiitos paljon palautteesta. Espanjan kielioppikurssien luonti on työn alla. Jonkin aikaa tuohon toki äänityksineen yms. menee. Uudet kurssit lisätään automaattisesti osaksi kurssipakettia Laaja espanja.

  Kommentoi

  CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.