Newsletters

Nyt voit opiskella WordDivella myös kielioppia!

Syyskuu 10, 2014

Hienoja uutisia alkavaan syksyyn: WordDiven ensimmäinen kaikille käyttäjille tarkoitettu englannin kielioppikurssi on nyt julkaistu. WordDiven kehittämä aivan uudenlainen harjoittelutapa tekee kieliopin opiskelusta paitsi tehokasta, myös miellyttävää!

grammar_example_both
Kurssi pohjautuu aikaisemmin tänä vuonna julkaistuun, abeille suunnattuun Englannin Yo-kielioppi -kurssiin. Kurssin käyneistä abeista jopa 85% suosittelee kurssia tuleville abeille ja kurssista saatu palaute oli muutenkin positiivista. Niinpä päätimme tuoda kurssin myös muiden käyttäjien saataville.

Nyt julkaistu kurssi käy läpi englannin kieliopin perusasioita edeten perusteista kohti vaativampia kieliopin osa-alueita. Kurssi on saatavilla sekä brittienglannissa ja amerikanenglannissa osana kielten laajoja kurssipaketteja. Kurssilla voit harjoitella artikkeleita, adjektiiveja, adverbeja, pronomineja, prepositioita, konjunktioita sekä lukusanoja. Kurssin suorittaminen ei vaadi muodollista kieliopin tuntemusta.  

Kielioppikurssi toimii vain uudessa, pelityylisessä WordDive-versiossa. Jos se ei ole sinulla vielä käytössä, voit siirtyä siihen helposti painamalla harjoittelusivun yläosan KOKEILE-nappia.Newsletter37(2)_FIN

Yhdistä nyt kieliopin opiskelu sanastoharjoitteluun WordDivella ja saavuta sujuvampi kielitaito entistäkin nopeammin!

Mukavia kieliopintoja!

Timo-Pekka
WordDive-tiimi

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.