Uutiskirjeet

WordDiven englannin abikurssin uutiskirje 5

Heinäkuu 24, 2014

Kehitä englannin taitoasi korkealla tasollaHei englannin abikurssin käyttäjä,

Tänään abikurssin uutiskirjeen aiheena on englannin kielitaidon kehitys korkealla tasolla.

Opiskele englanniksiVaihda käyttöliittymän kieli englanniksi

Ajattelu englanniksi on tärkeä askel kohti sujuvaa kielitaitoa. Kun mietit asioita suoraan englanniksi, et käytä aikaa niiden kääntämiseen mielessäsi, ja lopputulos on huomattavasti luontevampaa kieltä.

Tee englannin kielellä ajatteleminen helpommaksi siirtymällä englanninkieliseen ympäristöön. Tämä onnistuu helposti vaihtamalla WordDiven oikean alareunan valikosta käyttöliittymäkieleksi englanti.

Keskity esimerkkeihin

Kun tunnet materiaalin ja vastaukset alkavat mennä pääsääntöisesti oikein, kannattaa huomio siirtää esimerkkeihin. Lisää englannin Yo-kokeen kannalta keskeistä sanastoa, tyypillisiä ilmauksia, lauserakenteita ja kielioppia opit nimenomaan esimerkkien kautta. Kiinnitä huomiota kielelle tyypillisiin ilmaisutapoihin, erityisesti silloin, kun ne poikkeavat suomesta.

Esimerkit kannattaa kuunnella ja toistaa ääneen. Tästä on erityisesti hyötyä kuullun koetta ajatellen, mutta usean aistin käyttö tehostaa oppimista myös yleisesti ja auttaa sinua keskittymään.

Valmistaudu Yo-kokeeseen esimerkkien avulla

Lisätietoja

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@worddive.com. Voit myös kommentoida täällä blogissa, jolloin keskustelua voi seurata kuka tahansa asiasta kiinnostunut.

Mukavia englannin opintoja!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.