Artikkelit Uutiskirjeet

Syksy – paras aika aloittaa kieliopinnot!

Elokuu 15, 2016

WordDiveKesälomat alkavat olla ohitse ja edessä on paluu arkeen. Ei kuitenkaan syytä alakuloon: syksy on uusien alkujen ja mahdollisuuksien aikaa! Mitä jos aloittaisit uuden kielen opiskelun tai hioisit ruostumaan päässeen kielen huippukuntoon?

Oli elämäntilanteesi mikä tahansa, kieliin panostaminen kannattaa. Kansainvälistyvässä työelämässä monipuolinen kielitaito on aina vain tärkeämpi valttikortti. Vankka kielitaito on tarpeen myös opiskelijoille.

Ehkä suunnittelet jo matkaa talveksi – eikö olisi mukava selviytyä reissussa uudella kielellä? Tai ehkä haluaisit vain saada enemmän irti vieraskielisestä elokuvista, kirjoista tai musiikista.

Kielitaito rikastuttaa elämää lukuisin eri tavoin, mutta moni pohtii, miten kieliopinnot istuvat kiireiseen arkeen. Onneksi WordDive tekee kielenoppimisesta tehokasta: viisi 45 minuutin viikoittaista harjoittelusessiota riittää sujuvan kielitaidon saavuttamiseen vain kolmessa kuukaudessa. Tämä helppo harjoitusrutiini sopii kaikkein kiireisimmillekin!

Hyödynnä siis nyt lomilla keräämäsi energia, aseta itsellesi tavoite ja aloita opiskelu. Sujuva kielitaito vielä ennen joulua – eikö kuulostakin houkuttelevalta?

 

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.