Newsletters Uutiskirjeet

Tutustu päivitetyn Laaja suomi -paketin kurssiuutuuksiin!

Huhtikuu 4, 2016

Tällä viikolla meillä on mukavaa kerrottavaa kaikille suomen opiskelijoille! Olemme nimittäin päivittäneet Laaja suomi -kurssipaketin vastaamaan yhä paremmin käyttäjiemme yksilöllisiä tarpeita. Suomen kielen perusteiden ja kielioppikurssien lisäksi laaja kurssipaketti sisältää nyt kuusi uutta, tiettyyn aihepiiriin keskittyvää kurssia:

Comprehensive_Finnish_pagacke

 Asuminen

 Asiointi

 Liikenne ja matkustaminen

 Terveys ja hyvinvointi

 Yhteiskunta ja ympäristö

 Koulutus ja työelämä

Päivityksen myötä löydät nyt entistäkin helpommin teemaltaan juuri sinua kiinnostavat kurssit. Uudet kurssit sisältävät jo aiemmin käytössäsi olleen oppimateriaalin lisäksi aivan uusia opittavia asioita, ja niistä löytyy opiskeltavaa aina alkeista edistyneelle tasolle asti.

Laajan kurssipaketin tilaaminen kannattaa!

WordDiven Laaja suomi -paketti sisältää nyt kaikkiaan 23 eri aihealueeseen ja kielioppiasiaan keskittyvää kurssia. Lisäksi saat käyttöösi juuri julkaisemamme uuden toiminnon, jonka avulla näet automaattisesti, mitkä kurssit ovat juuri sinun yksilöllisen päämäärän kannalta kaikkein sopivimmat. Sinun on nyt helpompi keskittyä omille tavoitteillesi oleelliseen sisältöön, ja kieliopintosi etenevät loogisesti ja tehokkaasti. Mikä parasta, kaikki tämä on käytössäsi alle kympillä kuussa!

 

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.