Uutiskirjeet

WordDiven Abikurssin uutiskirje 1

Tammikuu 9, 2014

Abimikko

Tervetuloa mukaan WordDiven Abikurssille! Kurssin osallistujat saavat viikottain lyhyen viestin, jonka tarkoitus on auttaa valmistautumaan Yo-kokeeseen WordDiven avulla.

Miten WordDive toimii?

Pääharjoituksessa näet kuvan. Jos et heti vihjeiden avulla arvaa, mistä on kyse, kannattaa vastaus kuunnella tai katsoa (paina OK). Käännä-nappia voi klikata aina halutessaan. Tarkoitus on, että muutaman toiston jälkeen kuva tuo opittavan asian mieleesi englanniksi. Näin siirryt pikku hiljaa ajattelemaan suoraan englanniksi, mikä on oleellinen askel kohti erinomaista kielitaitoa.

Opittaviin asioihin kuuluu kirjoittamasi vastauksen lisäksi kuvaus ja esimerkki. Erityisesti esimerkkiin kannattaa kiinnittää huomiota, sillä kielioppia, lauserakennetta, tyypillisiä ilmauksia jne. opit nimenomaan esimerkkien kautta. Tässä menetelmässä kieltä opitaan käyttämällä sitä. Esimerkit kannattaakin mahdollisuuksien mukaan kuuntelun lisäksi toistaa ääneen, sillä usean aistin käyttö tehostaa oppimista.

Lue lisää usean aistin käytöstä

Mitä jos suoritan kurssin jo tammikuussa? Loppuuko materiaali?

Ei huolta. Lisäämme joka maanantai automaattisesti materiaalia niille, jotka ovat suorittaneet kaikki osiot jo edellisen viikon aikana. Lisäosioista on apua nopeasti eteneville, mutta niiden suorittaminen on täysin vapaaehtoista. Ensisijaisesti kannattaa keskittyä sinulla jo oleviin osioihin: Verbit ja perustiedot ja Akateeminen kielentuottotaito. Näiden kahden suoritus oikeuttaa kurssimaksun palautukseen, jos et saa vähintään E:tä.

Lisätietoja

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@worddive.com. Voit myös kommentoida täällä blogissa, jolloin keskustelua voi seurata kuka tahansa asiasta kiinnostunut.

Mukavia opintoja!
WordDive-tiimi

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.