Artikkelit Newsletters Uutiskirjeet

Opi espanjan kielioppia ilmaiseksi

Huhtikuu 1, 2015

Hyviä uutisia kaikille espanjaa opiskeleville! WordDiven sivuilla on nyt tehokas johdanto espanjan kielioppiin. Uudet kielioppisivumme ovat ilmaiseksi käytettävissä ja tarjoavat helppotajuisen pikakatsauksen kieliopin perusasioihin.

Sivuilla käsitellään espanjan kieliopin eri alueita. Voit esimerkiksi tutustua espanjan substantiiveihin ja siihen, miten artikkelit ja adjektiivit käyttäytyvät niiden kanssa. Opettele espanjan kolme verbityyppiä ja niiden käyttö. Lisäksi voit lukea yleisimpien espanjan prepositioiden käytöstä.

espanjan kielioppiKielioppia voi opiskella monella tavalla, ja erityisesti kieliopintojen alkuvaiheessa paksujen kielioppikirjojen kahlaaminen saattaa tuntua raskaalta. Siksi WordDiven kielioppisivut keskittyvät tarjoamaan kieliopin perusasiat sisältävän tiiviin paketin, jonka pohjalta on helppo siirtyä yksityiskohtaisempien kielioppisääntöjen opetteluun opintojen edetessä.

PS – Muista, että voit lisäksi parantaa kielitaitoasi WordDiven espanjan kurssien avulla!

Saatat pitää myös näistä

2 Kommentit

 • Reply Mikko Oinonen Huhtikuu 1, 2018 at 21:12

  Haluaisin, että korostaisitte sitä, kuinka tärkeä, varsinkin opiskelun alkuvaiheessa olisi tutustua (ainakin Espanjan kielen kohdalla) kieliopin muutamiin kohtiin. En suinkaan tarkoita, että kielioppi olisi etusijalla, mutta edistyminen saattaa tehostaa olennaisesti, jos esimerkiksi substantiivien suvut olisivat alusta lähtien pääosin selvillä. Toisin sanoen muutamia kieliopin kohtia voisi tuoda esiin sieltä laatimastanne erinomaisesta katsauksesta, joka on kenen hyvänsä luettavissa: https://www.worddive.com/grammar/fi/espanjan-kielioppi/

  Minä löysin tuon sivun aivan sattumalta hakiessani selvyyttä tämän kielen minulle tuiki tuntemattomiin säännönmukaisuuksiin. Tietoa tästä erinomaisesta sivustosta ei eteeni tullut tehtäviä suorittaessani.

  • Reply Iida Uuppo Huhtikuu 3, 2018 at 11:18

   Hei Mikko,

   Kiitos kehitysehdotuksestasi!

   Otamme sen huomioon, kun kehitämme palveluamme.

   Mukavia opintoja!

   Terveisin,
   Iida
   WordDive-tiimi

  Kommentoi

  CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.