Artikkelit

WordDive on kasvanut 918 % neljässä vuodessa. Lähde mukaan menestystarinaan!

Maaliskuu 19, 2018

WordDiven osakeanti AROUND-palvelussa 19.3.-20.4.2018

Kansainvälinen läpimurto suullisen kielitaidon oppimisessa

WordDive on nostamassa digitaalisen kielten oppimisen täysin uudelle tasolle koko maailmassa. Kehitimme viime vuonna prototyypin innovaatiosta, joka opettaa vieraan kielen suulliset taidot mobiilisovelluksessa. Innovaatio perustuu tekoälyyn, joka tunnistaa käyttäjien puheesta ymmärtämistä vaikeuttavia ääntämisvirheitä ja auttaa heitä korjaamaan ne yksilöllisesti.

Uusi innovaatio on liiketaloudellisesti erittäin lupaava, koska kyky keskustella vieraalla kielellä on suurin asiakastarve kieltenoppimisessa. Pystymme täyttämään tämän tarpeen ensimmäisenä maailmassa avaimet käteen -ratkaisuna.

Liikevaihdon kehitys

WordDive Oy:n liikevaihto on kymmenkertaistunut neljässä vuodessa 140 000 eurosta 1,42 miljoonaan euroon. Suullisten taitojen opettamisessa tehdyn innovaation sekä nyt kerättävän rahoituksen avulla pyrimme seuraavaksi kymmenkertaistamaan liikevaihdon kolmessa vuodessa eli ylittämään 14 miljoonan euron liikevaihdon vuonna 2020.

Haluatko sinä mukaan WordDiven menestystarinaan? WordDiven osakeanti on auki 19.3.2018 alkaen.

Näin teet sijoituksen:

  1. Lataa WordDiven sijoitusmateriaali: https://www.worddive.com/S201803
  2. Tutustuttuasi materiaalin mene osoitteeseen: around.fi/worddiveai
  3. Viimeisellä sivulla klikkaa ”Merkitse”.
  4. Valitse sijoitettava summa rullalta. Klikkaa ”Tee sijoitus”.
  5. Varmista, että merkintä on oikein. Klikkaa ”Maksa” ja hyväksy ehdot.
  6. Jos olet jo Privanetin asiakas, kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole vielä Privanetin tunnuksia, voit rekisteröityä verkkopankkitunnuksillasi. Täytä asiakastietolomake. Voit jättää kohdan arvo-osuustilistä tyhjäksi. Pienempiä sijoituksia voit tehdä myös ilman rekisteröitymistä Privanetin asiakkaaksi.
  7. Täytä merkintäsitoumus.

Pidäthän mielessä, että kaikkiin sijoituksiin liittyy pääoman menettämisen riski. Sijoita vastuullisesti. Jos sinulla on sijoittamiseen liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä osoitteeseen owner@worddive.com.

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.