Artikkelit

Uusia ranskan kursseja saatavilla

Marraskuu 4, 2017

Laaja ranska -kurssipakettiin on nyt lisätty kolme uutta kurssia: Media, Työelämä ja Pronominit.

Media-kurssi sisältää seuraavat aiheet: journalismi, sosiaalinen media ja viihde. Opiskeltavat asiat on valittu huolellisesti niin, että ne heijastavat nykyajan mediaa. Kurssin käytyäsi pystyt keskustelemaan ranskaksi muun muassa meemeistä, tv-sarjoista ja sanomalehdistä.

Toisen uuden sanastokurssimme, Työelämän, avulla opit hyödyllisiä sanoja ja ilmaisuja, joita tarvitaan työnhaussa, työpaikalla sekä viestinnästä, ajasta ja rahasta puhuttaessa.

Sekä Media- että Työelämä -kurssit soveltuvat parhaiten keskitasoisille ja edistyneille ranskan kielen oppijoille.

Pronominit-kurssilla opit käyttämään persoonapronomineja (esim. “je”, “nous”), possessiivipronomineja (esim. “ma”, “le vôtre”) ja objektipronomineja (esim. “leur”, “lui”, “en”). Sinulle näytetään myös kielioppivinkkejä vaikeampien kielioppiasioiden kohdalla, jotta sinun olisi helpompi päätellä oikeat vastaukset.

Nämä kolme uutta kurssia on lisätty automaattisesti kaikille nykyisille Laajan ranskan käyttäjillemme.

Tämän lisäksi olemme päivittäneet kaikkia nykyisiä ranskan kurssejamme. Sisältöjä on parannettu niin, että sanasto, kielioppi ja ilmaisut sopivat entistä paremmin kurssien aiheisiin ja kuvastavat aitoa kielenkäyttöä. Tästä lähtien myös epämääräiset artikkelit (un/une) hyväksytään oikeina vastauksina laskettavien substantiivien edessä, vaikka ensisijainen vastaus on aina määräinen artikkeli (le/la).

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.