Articles

Nya franskkurser ute nu

november 4, 2017

WordDives heltäckande kurspaket i franska har utvidgats med tre nya kurser: Media, Arbetslivet och Pronomen.

Kursen Media omfattar följande ämnen: journalistik, sociala medier och underhållning. Studieobjekten har utarbetats för att reflektera den moderna medieindustrin och gör det möjligt för dig att diskutera bland annat memes, tv-serier och nyhetspressen på franska.

Den andra nya vokabulärkursen, Arbetslivet, lär ut användbara ord och uttryck relaterade till jobbansökningar, arbetsplatser, tid, pengar och kommunikation.

Båda kurserna är bäst lämpade för franskelever på medelsvår eller avancerad nivå.

I kursen Pronomen får du lära dig hur man använder personliga pronomen (t.ex. ”je”, ”nous”), possessiva pronomen (t.ex. ”ma”, ”le vôtre”) och objektspronomen (t.ex. ”leur”, ”lui”, ”en”). Ledtrådar hjälper dig att resonera dig fram till rätt svar när det gäller de mer avancerade grammatiska frågorna.

Alla tre kurserna har lagts till automatiskt i befintliga franskelevers kurslista.

Utöver tillägget har även de befintliga franskkurserna uppdaterats. Innehållet har moderniserats för att se till att de inkluderade vokabulären, grammatiken och uttrycken är anpassade efter varje kurs och reflekterar hur språket används i verkliga livet. Från och med nu kommer dessutom obestämda artiklar (un/une) att accepteras som giltiga framför räknebara substantiv, trots att det föredragna alternativet inkluderar bestämd artikel (le/la).

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.