Artikkelit

Tässä sinulle tekemistä syksyn iloksi!

Marraskuu 8, 2013

Hei!

Ei ole mikään salaisuus, että englanti on valikoimamme ylivoimaisesti suosituin kieli. Viime kuukausien aikana te käyttäjät olette usein kyselleet, koska lisäämme uusia kursseja britti- ja amerikanenglannin opintokokonaisuuksiin.

Te pyydätte ja me toteutamme. WordDive on juuri julkaissut kaksi uutta keskitason amerikanenglannin kurssia, joista kerromme tässä uutiskirjeessä.

New American English Courses from WordDive

Matkailijan amerikanenglanti

Yhdysvallat ovat yksi maailman suosituimmista matkakohteista – eikä syyttä. Maa tarjoaa valtavasti koettavaa, olitpa sitten kiinnostunut New Yorkin kaltaisista metropoleista tai luonnon ihmeistä kuten Grand Canyonista tai Niagaran putouksista.
Matkailukurssi on suunniteltu tekemään reissustasi mahdollisimman sujuva. Opit kaikki tärkeät sanat ja fraasit, joilla pärjäät liikennevälineissä ja majoituspaikoissa sekä selviät tyypillisistä matkailijan pulmatilanteista.

Urheilu

Amerikkalaiset ovat ehdottomasti urheilukansaa ja ylpeitä siitä. Super Bowl ja World Series, NBA ja NHL – kuulostaako tutulta?
Olemme laatineet Urheilu-kurssin, jotta pääset vielä lähemmäksi tätä ainutlaatuista urheilukulttuuria ja voit paremmin nauttia sen tarjoamista elämyksistä. Kurssi kattaa lukuisia aiheita palloilusta taistelulajeihin ja olympialajeista talviurheiluun.

Kuulostaako kiinnostavalta? Aloita nyt!

Lisää kursseja on tulossa, joten pysy kuulolla!

Timo-Pekka
WordDive-tiimi

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.