Artikkelit

Aseta päämääräsi – WordDive valitsee juuri sinulle sopivimmat kurssit!

Maaliskuu 14, 2016

Paransimme jälleen WordDiven käytettävyyttä uudella hyödyllisellä toiminnolla! Sinä päätät mihin opinnoillasi tähtäät ja WordDive kertoo, mitkä kurssit sinun kannattaa suorittaa. Löydät nyt tarvitsemasi kurssit heti, ja kurssien vaikeustaso sekä suoritusjärjestys hahmottuvat entistäkin vaivattomammin.

Uusi toiminto on kaikkien Laajan kurssipaketin käyttäjien saatavilla, ja voit valita oman päämääräsi seuraavista vaihtoehdoista:

 Matkailu

Jos haluat oppia kieltä matkustelua varten, tämä on sinun valintasi! Opit kursseilla matkustaessa tarpeellista sanastoa, fraaseja ja kieliopin perusteita. Liikkeelle lähdetään alkeista, mutta etenet nopeasti, koska opiskelet vain päämäärällesi oleellisia asioita.

 Työ

Valitse tämä, jos hallitset jo kielen perusteet, mutta työssäsi tarvitsemasi kielitaito kaipaa hiomista. Kursseilla opitaan työelämän sanastoa, fraaseja sekä kielioppia. Tavoitteena on jo melko huoliteltu kielitaito, jolla pärjää tavallisissa työhön liittyvissä tilanteissa.

 Maahanmuutto

Tämä on paras vaihtoehto sinulle, joka kaipaat tehokasta ja ripeästi etenevää johdatusta uuden asuinmaasi kieleen. Alkeista liikkeelle lähtevä kurssikokonaisuus keskittyy arkielämän ja työllistymisen kannalta kaikkein tärkeimpien asioiden opiskeluun.

 Kielen alkeet

Haluatko ottaa haltuun kielen perusasiat? Tämä paketti sisältää käytännössä kaikki alkeistason kurssit vaikeusjärjestyksessä. Kurssit suoritettuasi sinulla on sujuva peruskielitaito, jonka pohjalta sitä on helppoa kehittää edelleen.

 Edistynyt kielitaito

Aseta päämääräksesi tämä, kun haluat lisähaastetta jo saavuttamillesi päämäärille tai kun pohjatietosi ovat vahvat jo ennen WordDiven käytön aloittamista. Opiskelu alkaa siitä, mihin alkeistasolla jäätiin ja paketti sisältää kaikki edistyneen tason kurssit vaikeusjärjestyksessä.

 
Learning_goal_FIN_

Pääset asettamaan päämääräsi Harjoittele-sivun kurssivalikon Päämäärä-osiossa, jossa voit myös milloin tahansa muuttaa valitsemaasi päämäärää. Suoritettuasi kurssin, näet heti, mikä kurssi sinun kannattaa aloittaa seuraavaksi.

Uusi toiminto on suunniteltu helpottamaan tavoitteisiisi sopivien kurssien löytämistä, mutta voit tietenkin edelleen valita ensin ne kurssit, jotka kiinnostavat sinua eniten. Oppiminen on nopeinta, kun opiskeltava asia on mielenkiintoinen, joten opintojen aloittaminen vaikkapa Ruoka ja juoma, Urheilu tai Taide ja kulttuuri -kursseista saattaa olla oppimisen kannalta loistava idea.

Ellei sinulla ole vielä käytössä opiskelemasi kielen Laajaa kurssipakettia, tilaa se nyt ja hyödynnä uuden toiminnon tuoma lisäpotku kieliopinnoillesi!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.