Artikkelit

Aseta päämääräsi – WordDive valitsee juuri sinulle sopivimmat kurssit!

Maaliskuu 14, 2016

Paransimme jälleen WordDiven käytettävyyttä uudella hyödyllisellä toiminnolla! Sinä päätät mihin opinnoillasi tähtäät ja WordDive kertoo, mitkä kurssit sinun kannattaa suorittaa. Löydät nyt tarvitsemasi kurssit heti, ja kurssien vaikeustaso sekä suoritusjärjestys hahmottuvat entistäkin vaivattomammin.

Uusi toiminto on saatavilla kaikissa kurssipaketeissa, ja voit valita oman tasosi ja päämääräsi seuraavista vaihtoehdoista:

Perustaso

Haluatko ottaa haltuun kielen perusasiat? Tämä taso sisältää kaikki alkeistason päämäärät ja kurssit. Kurssit suoritettuasi sinulla on sujuva peruskielitaito, jonka pohjalta kielitaitoa on helppoa kehittää edelleen. Opit kursseilla tarpeellista sanastoa, fraaseja ja kieliopin perusteita esimerkiksi matkailua ja esittäytymistä varten, ja opit myös small talkin alkeet sekä tärkeimmät ilmaukset, joita tarvitset esimerkiksi hotellin vastaanotolla, kaupassa ja kaupungilla liikkuessa. Liikkeelle lähdetään alkeista, mutta etenet nopeasti, koska opiskelet vain päämäärällesi oleellisia asioita.

Keskitaso

Valitse tämä taso, jos hallitset jo kielen perusteet, mutta kielitaitosi kaipaa vielä hiomista. Kursseilla opitaan sanastoa, fraaseja sekä kielioppia liittyen työelämään, henkilökohtaiseen talouteen ja teknologiaan. Tavoitteena on jo melko huoliteltu kielitaito, jolla pärjää tavallisissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Edistynyt taso

Aseta päämääräksesi tämä, kun haluat lisähaastetta jo saavuttamillesi päämäärille tai kun pohjatietosi ovat vahvat jo ennen WordDiven käytön aloittamista. Opiskelu alkaa siitä, mihin keskitasolla jäätiin. Taso sisältää kaikki edistyneen tason päämäärät ja kurssit.

Pääset asettamaan päämääräsi klikkaamalla Harjoittele-sivun kurssilistauksen yläpuolella olevaa isoa, pyöreää symbolia. Voit milloin tahansa muuttaa valitsemaasi päämäärää. Suoritettuasi kurssin näet heti, mikä kurssi sinun kannattaa aloittaa seuraavaksi.

Uusi toiminto on suunniteltu helpottamaan tavoitteisiisi sopivien kurssien löytämistä, mutta voit tietenkin edelleen valita ensin ne kurssit, jotka kiinnostavat sinua eniten. Oppiminen on nopeinta, kun opiskeltava asia on mielenkiintoinen!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.