Uutiskirjeet

Haluatko saada nopeammin tuloksia? Katso ohjeet vauhdikkaampaan opiskeluun

Lokakuu 12, 2015

Tuntuuko sinusta välillä, että tuloskäyrät eivät nouse toivomaasi tahtiin ja eteneminen takkuaa? Katso tästä vinkit, joilla saat taas opintosi hyvään vauhtiin ja kielitaitosi uudelle tasolle!

Tulokset

1. Etene reippaasti
Hyvä kielitaito edellyttää automaatiota. Jos haluat puhua uutta kieltä sujuvasti, lähes kaikki sanat ja kieliopin keskeiset rakenteet on osattava miettimättä.

Automaation saavuttaminen vaatii toistoa. Hosua ei tarvitse, mutta kun uusi kysymys aukeaa, älä jää pohdiskelemaan pitkäksi aikaa, vaan käännä, kuuntele tai katso vastaus, jos et sitä heti tiedä tai arvaa.

Opi kieltä2. Opiskele usein
Yöuni tyhjentää työmuistin. Uutena päivänä kaikki vastaukset tulevat aluksi säilömuistista. Tällöin WordDive näkee, mitä todella osaat.

Suosittelemme lyhyitä opiskelusessioita ja kunnon taukoja. Pyri opiskelemaan lähes joka päivä tai jopa useita kertoja päivässä.

 

3. Kuuntele vain tarvittaessa
Jos kuuntelet vastauksen ensin, WordDive päättelee, että käytit työmuistiasi ja vastasit juuri kuulemasi perusteella. Mutta jos et tiedä tai arvaa vastausta, silloin kannattaa ehdottomasti kuunnella ennemmin kuin jättää vastauskenttä tyhjäksi.

4. Keskity
WordDive mittaa koko ajan, kuinka nopeasti opit. Jos teet yhtä aikaa muita asioita, kuten katselet televisiota tai juttelet muiden kanssa, ohjelma arvioi oppimiskykysi alakanttiin. Kun harjoittelet WordDivella, keskity siihen.

5. Vaihda välillä kurssia
WordDive suosittelee kurssin vaihtoa silloin, kun harjoittelemasi sisällön toistosta ei ole enää merkittävää hyötyä samana päivänä. Jos WordDive suosittelee kurssin vaihtoa ja sinulla on vielä voimia jäljellä, harjoittele välillä toista kurssia ja palaa meneillään olevaan kurssiin uudestaan seuraavana päivänä.

Sukella kieleen!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.