Artikkelit

5 uutta ranskan kurssia julkaistu!

Toukokuu 11, 2018

Olemme julkaisseet viisi uutta ranskan kurssia, jotka tarjoavat opiskeltavaksi uutta sanastoa ja kielioppia.

Adjektiivit-kurssilla opit käyttämään ranskan adjektiivien eri muotoja. Kurssi sisältää sekä säännöllisesti että epäsäännöllisesti taipuvia adjektiiveja, ja se lisätään kaikkiin ranskan kurssipaketteihin.

Kaksi terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää kurssia, Lääkärissä ja Hyvinvointi, sisältävät hyödyllisiä sanoja ja ilmaisuja, joita tarvitset esimerkiksi ollessasi sairaana ulkomailla, apteekissa asioidessasi tai keskustellaksesi siitä, miten rentoutudut vapaa-ajalla. Molemmat kurssit sopivat myös aloittelijoille, ja ne lisätään sekä Laaja ranska– että Matkailijan ranska -paketteihin.

Myös uudella Koti ja asuminen -kurssilla kerrytät sanavarastoasi. Kurssi käsittelee nimensä mukaisesti keskeistä asumissanastoa: kodin eri huoneita ja esineitä, kodinkoneita… Kurssin sisältö koostuu siis asumisen perussanastosta, ja se on tarkoitettu erityisesti alkeistason opiskelijoille. Kurssi on hyödyllinen niin ranskankieliseen maahan muuttavalle kuin perusmatkailijalle majoitusvaihtoehtojen etsintään ja vertailuun. Se lisätään automaattisesti kaikille Laaja ranska -paketin opiskelijoille.

Arkipäivän ilmaisuja -kurssi sisältää puolestaan monia ranskankielisessä kommunikoinnissa tarpeellisia ilmauksia. Näitä ovat esimerkiksi kohteliaisuusfraasit kuten ”s’il vous plait” ja toivotukset kuten “bon voyage”. Kyseinen kurssi on suunniteltu erityisesti alkeistason opiskelijoille, ja se tullaan lisäämään kaikkiin ranskan kurssipaketteihin.

Uudet kurssit lisätään automaattisesti nykyisille opiskelijoille. Uuden sisällön lisäksi olemme tarkistaneet ja parannelleet nykyisiä ranskan kurssejamme. Mukavia opintoja!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.