Articles

Vi har publicerat fem nya kurser i franska

maj 11, 2018

Vi har publicerat fem nya kurser i franska med fokus på både vokabulär och grammatik.

Adjektiv-kursen får du lära dig att böja och komparera franska adjektiv. Kursen inkluderar både regelbundna och oregelbundna adjektiv och kommer att läggas till i samtliga franska kurspaket.

De två vårdrelaterade kurserna – Läkarbesök och Välbefinnande – rymmer användbara ord och fraser man kan behöva om man blir sjuk under resan, behöver uppsöka ett apotek eller vill diskutera avslappningsaktiviteter. Båda kurserna är väl lämpade för nybörjare och kommer att läggas till automatiskt till paketen ”Heltäckande franska” och ”Franska på resan”.

Även den nya kursen Hem och boende låter dig bättra på ordförrådet. Som namnet antyder fokuserar kursen på ord som relaterar till hemmet: namn på rum och ägodelar, hushållsapparater osv. Kursen är bäst lämpad för nybörjare och kan vara till nytta både för de som vill flytta till ett fransktalande land och de som bara vill jämföra boendealternativ inför semesterresan. Kursen kommer att läggas till automatiskt till befintliga användares heltäckande kurspaket i franska.

Vardagliga fraser, slutligen, inkluderar fraser som är bra att ha när man kommunicerar på franska. Här hittar man artigheter som ”s’il vous plaît” och lyckönskningar som ”bon voyage”. Kursen har designats för nybörjare och kommer att inkluderas i alla franska kurspaket.

De nya kurserna kommer att läggas till automatiskt i befintliga användares kurslista. Utöver det utökade innehållet har även samtliga franskkurser uppdaterats. Trevliga studier!

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.