Uutiskirjeet

WordDiven englannin abikurssin uutiskirje 9

Syyskuu 10, 2014

WordDiven englannin abikurssi on loppusuorallaHei englannin abikurssin käyttäjä,

Nyt käsittelemme viimeisten päivien valmistautumista englannin Yo-kokeeseen. Mihin keskittyä opinnoissa ja kuinka saada melkein valmis WordDiven abikurssi suoritettua?

Valmistaudu Yo-kokeeseen oman oppimishistoriasi pohjalta

Jokainen opiskelija on yksilö. Jokin tietty englannin kielen asia, vaikeakin, saattaa loksahtaa kohdalleen kuin itsestään. Toisaalta jokin muille helppo, yksinkertainen asia saattaa tuottaa vaikeuksia vuodesta toiseen.

Mikäli olet pitänyt tallessa lukion englannin kokeitasi, niin kaiva ne nyt esiin. Aloita uusimmasta ja katso, millaisia virheitä olet tehnyt. Jos et ole tehnyt tätä aikaisemmin, todennäköisesti yllätyt ja huomaat tekeväsi samoja virheitä kokeesta toiseen.

Nyt, kun Yo-koe on lähellä, kannattaa keskittyä muutamiin tärkeimpiin alueisiin, joissa sinulla on ollut vaikeuksia. Kaikkia englannin kursseja et enää ehdi kertaamaan, mutta opettelemalla muutaman juuri sinulle vaikean asian hyvin saavutat suuren hyödyn pienellä työllä.

Valmistaudu kokeeseen oman oppimishistoriasi pohjalta

Yöuni tyhjentää työmuistin – harjoittele usein

WordDive-opiskelun tarkoitus on tärkeimpien asioiden oppiminen pysyvästi, keskeisen osaamisen automatisoituminen. Koska yöuni tyhjentää työmuistin, on paljon tehokkaampaa opiskella usein vähän kuin yhtenä päivänä paljon.

Mitä enemmän osaat englantia, sitä helpommin opit lisää, ja oppimisnopeutesi kiihtyy. Tästä huolimatta yhden WordDive-kurssin suorittaminen vaatii aina useita päiviä. Suosittelemmekin, että suoritat viisi pakollista kurssia valmiiksi asti viimeistään kolme päivää ennen englannin kirjallista koetta.

Englannin pakollisten abikurssien edistyminen

Jos olet jo loppusuoralla, niin varmin tapa on opiskella hieman joka päivä.

Valitse Sisältö-sivulla kaikki tasot ja aiheet

Muistathan, että kurssin suorittaminen edellyttää, että olet valinnut kaikki tasot ja aiheet.

Valitse lisää aiheita

Jos saat yllä olevan varoituksen tai kurssi ei tunnu muuten etenevän, niin siirry Sisältö-sivulle ja valitse kaikki tasot ja aiheet. Näin pääset etenemään asioihin, joita sinun pitää vielä harjoitella.

Lisää aiheiden valinnasta abikurssin uutiskirjeessä 7.

Lisätietoja

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@worddive.com. Voit myös kommentoida täällä blogissa, jolloin keskustelua voi seurata kuka tahansa asiasta kiinnostunut.

Loppukirin aika on nyt. Tsemppiä!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.