Uutiskirjeet

WordDiven englannin abikurssin uutiskirje 3

Kesäkuu 26, 2014

Englannin abikurssin uutiskirje 3Hei englannin abikurssin käyttäjä,

Nyt uutiskirjeen aiheena on oman edistymisen seuraaminen. Mistä tietää, kuinka suuren osan englannin abikurssista on jo suorittanut? Ja kuinka saada viisi pakollista osioita suoritettua turvallisesti aikataulussa viimeistään kirjallista koetta edeltävänä päivänä eli 16.9. (pitkä) tai 28.9. (lyhyt)?

Oppimisen vaiheet: Harjoitellut -> Opitut -> Pysyvästi opitut

WordDive-metodin perusta on englannin keskeisten asioiden oppiminen pysyvästi. Vahva jälki säilömuistissa johtaa automaatioon. Pystyt tuottamaan virheetöntä englannin kieltä suuremmin miettimättä, ja työmuistisi vapautuu käsittelemään ylemmän tason asioita. Ymmärrät tekstin kokonaisuutena ja pystyt päättelemään mahdollisesti vieraat sanat niitä ympäröivän tekstin perusteella. Tuottassasi kieltä voit yksittäisten sanojen sijaan esimerkiksi miettiä, millainen lauserakenne sopii kirjoitelmasi tyyliin.

Harjoitellut ja Opitut asiat

Tulokset-sivun alareunasta voit seurata tietyn abikurssin etenemistä. Jokaisen asian toisto optimoidaan sinulle henkilökohtaisesti, tavoitteena pysyvä oppiminen mahdollisimman pienellä työmäärällä. Lue lisää yksilöllisestä ja pysyvästä oppimisesta.

Kurssikohtaisia Kokonaistulokset-käyriä ei tarvitse saada aivan ylös saakka. Kun WordDive huomaa, että tosiasiallisesti osaat jo koko sisällön, se toteaa kurssin suoritetuksi.

Harjoittele-sivun alareunasta voit seurata reaaliaikaisesti englannin viiden pakollisen abikurssin etenemistä. Kun palkit saavuttavat 100% viimeistään englannin kirjallista koetta edeltävänä päivänä, olet oikeutettu kurssimaksun palautukseen, mikäli et saa kirjoituksissa vähintään E:tä. Huomaa, että kurssimaksun palautuspyyntö tulee tehdä 15.12.2014 mennessä. Tarkista kurssimaksun palautusehdot ja aikataulu.

Pakollisten abikurssien edistyminen

Kun palkki saavuttaa 100%, se lukittuu. Voit siis vapaasti kerrata englannin Yo-materiaalia eikä haittaa, vaikka sattuisitkin silloin tällöin vastaamaan väärin.

Yöuni tyhjentää työmuistin. Pysyvän oppimisen mittaaminen perustuu osittain tähän, ja siksi kursseja ei pysty suorittamaan päivässä tai kahdessa. Suosittelemme vahvasti, että suoritat kaikki pakolliset osiot valmiiksi asti viimeistään kolme päivää ennen kirjallista koetta.

Edistyksesi tänään

Keräämäsi pisteet, pysyvästi opitut asiat, päiväkohtaiset kehut yms. kuvaavat yleistä edistymistäsi englannin kielessä.Loistava päivä saavutettu!

Ne toivottavasti kannustavat opiskelemaan lisää, mutta eivät kerro sitä, oletko aikataulussa Yo-kirjoitusten suhteen. Seuraa siis palkkeja ja suorita ensimmäisenä pakolliset kurssit.

Lisätietoja

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@worddive.com. Voit myös kommentoida täällä blogissa, jolloin keskustelua voi seurata kuka tahansa asiasta kiinnostunut.

Mukavia englannin opintoja!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.