Artikkelit Uutiskirjeet

Opi kielioppia ilmaiseksi WordDiven kielioppisivuilla

Marraskuu 7, 2016

Tehokkailla kielioppikursseillamme on paljon kysyntää, ja laajennamme valikoimaa jatkuvasti. Tiesitkö, että voit oppia eri kielten kielioppia myös WordDiven ilmaisilla kielioppisivuilla?

Kaikille avoimella sivustolla pääset tutustumaan kieliopin perusasioihin ja keskeisimpiin osa-alueisiin. Sivut sisältävät paljon kuvia ja esimerkkejä, jotta käsiteltävien kielioppisääntöjen ymmärtäminen ja oppiminen olisi mahdollisimman helppoa ja miellyttävää.

Sivut on tarkoitettu nimenomaan johdannoksi eri kielten kielioppiin: yksityiskohtiin ja poikkeussääntöihin voit tutustua, kun olet edennyt opinnoissasi pidemmälle!

 Tällä hetkellä johdantopaketti on saatavilla viidessä kielessä:

  Englannin kielioppi

  Espanjan kielioppi

  Suomen kielioppi

  Ruotsin kielioppi

  Venäjän kielioppi

Sivuilla käsitellään aiheita, joita voit opiskella myös varsinaisilla kielioppikursseilla. Jos siis haluat tietää enemmän tietyllä kurssilla harjoiteltavasta asiasta, voit käydä lukemassa siitä lisää kielioppisivuilla. Pääset sivuille kätevästi suoraan Harjottele-sivun kurssivalikon Kielioppaat-kohdasta.

Kielioppiin kannattaa kiinnittää huomiota jo opintojen alkuvaiheessa: kielitaitosi kehittyy huomattavasti nopeammin, jos olet tutustunut myös kielen rakenteisiin ja muotoseikkoihin liittyviin perussääntöihin. WordDiven kielioppisivuilla tämä onnistuu vaivattomasti!

Jos olet jo vieraillut kielioppisivuillamme, haluat ehkä antaa meille niistä palautetta ja kertoa, miten voisimme tehdä niistä entistäkin paremmat. Vinkkaa ihmeessä sivuista myös kavereillesi!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.