Uutiskirjeet

WordDiven englannin abikurssin uutiskirje 2

Kesäkuu 19, 2014

Näin opiskelet WordDivella englantia Yo-koetta vartenHei englannin abikurssin käyttäjä,

Tällä kertaa keskitymme siihen, miten opiskella WordDivella tehokkaasti ja mukavasti. Pikku vinkeillä saat palvelun käytön sujuvaksi ja voit keskittyä varsinaiseen asiaan eli englannin kieleen.

Asetukset – Kuuntele ensin

Jos et heti arvaa, mitä kuva esittää vihjeet luettuasi, asiaa ei kannata jäädä pähkäilemään. Kuuntele sen sijaan vastaus ja yritä kirjoittaa se englanniksi. Näin opit sekä kuuntelemaan että kirjoittamaan.

Kuuntele vastaus ja opit enemmän

Valitse Asetukset-sivulla Ensimmäinen tyhjä vastaus -kohdasta Kuuntele vastaus, niin tämä tapahtuu automaattisesti. Sitten voit harjoitellessasi vain klikata OK tai painaa näppäimistön Enter-painiketta. Ensimmäisellä kerralla kuulet vastauksen, toinen klikkaus tai painallus näyttää sen.

Pikanäppäimet – käännä ja kuuntele

Hiiren käyttöä voi vähentää myös seuraavilla näppäinyhdistelmillä:

Ctrl+Enter      Käännä
Shift+Enter    Kuuntele

Kääntää voit koska tahansa, eikä se vähennä pisteitä. Koska käännös kuitenkin vaatii painalluksen, se tulee tehtyä vain tarvittaessa, ja näin etenet koko ajan kohti ajattelua englanniksi.

Verbikurssin ohitusvaihde – vastaa teemalla

Jos kielen perusteet ovat kunnossa, osaat verbit hyvin ja tunnet osaavasi Verbit ja perustiedot -kurssin esimerkkeihin sisältyvät kielioppiasiat, saat tämän osion suoritettua nopeasti vastaamalla verbin teemalla (esim. “do did done”).

Teemalla voi vastata mihin tahansa aikamuotoon. Jos esimerkiksi kysytään go-verbin imperfektiä (“went”) ja vastaat: “go went gone”, saat yhdellä vastauksella kolme oikein ja saat näin vauhdikkaasti suoritettua kaikki aikamuodot verbeistä, jotka tunnet.

Englannin Yo-kielioppi julkaistu

Kurssi Englannin Yo-kielioppi on nyt julkaistu ja lisätty kaikkiin kurssipaketteihin. Se keskittyy Yo-kokeen kannalta keskeisiin kielioppiasioihin ja kattaa artikkelit, adjektiivit, adverbit, pronominit, prepositiot, konjunktiot ja lukusanat.

Englannin Yo-kielioppikurssi nyt julkaistu!

Monivalintatehtävän lisäksi hyvällä kieliopin osaamisella on suuri vaikutus erityisesti kielen tuottamiseen, joten tämä kurssi kannattaa suorittaa jo aikaisessa vaiheessa. Koska Yo-kielioppi on uusi harjoitustyyppi, niin kaikenlainen palaute kiinnostaa meitä kovasti. Lähetä risut ja ruusut tänne: info@worddive.com.

Lisätietoja

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@worddive.com. Voit myös kommentoida täällä blogissa, jolloin keskustelua voi seurata kuka tahansa asiasta kiinnostunut.

Mukavia englannin opintoja!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.