Newsletters Uutiskirjeet

Kilpaile kavereiden kanssa ja muita uutuuksia

Maaliskuu 13, 2017

Lähetimme uutiskirjeen WordDiven käyttäjäkyselystä reilu kuukausi sitten. Saimme kyselyyn yli 800 vastausta ja olemme nyt käyneet ne kaikki läpi. Lämmin kiitos kaikille vastaajille!

Saimme tietää, että suurimmalla osalla teistä kielten opiskelun tavoitteena on matkailu tai edistynyt kielitaito. WordDivessa teidän mielestänne parasta on usean aistin käyttö. Parannettavaa meillä olisi mm. kuvien selkeydessä. Toivotte WordDiveen myös lisää kielioppia, erilaisia pelejä ja sosiaalisia ominaisuuksia sekä kuullun- ja luetunymmärtämisharjoituksia.

Lisäämme WordDiveen uusia ominaisuuksia ja sisältöä asiakkaiden toiveiden pohjalta, eli antamanne palaute on meille äärettömän arvokasta. Tällä hetkellä työn alla on uusi peliominaisuus, jonka avulla pääset seuraamaan reaaliaikaisesti omaa ja ystäviesi kielitaidon kehitystä.

Lisäämällä kavereita näette toistenne viikkopisteet, jotka nollautuvat joka maanantai. Viikkolistan kärkisijoille pyrkiminen on paitsi hauskaa myös hyödyllistä: pelaaminen ja yhdessä oppiminen vaikuttavat suotuisasti oppimistuloksiin.

Pysy kuulolla, sillä uusi ominaisuus julkaistaan pian!

Mobiilisovellus kehittyy jatkuvasti

Päivitämme mobiilisovellusta jatkuvasti asiakaspalautteen perusteella. Olemme lisänneet mobiiliin esimerkiksi uuden jännittävän toiminnon: voit nyt jakaa päivän saavutukset ystävillesi upeana kuvana Whatsappilla, Facebookissa tai jossakin muussa sosiaalisen median palvelussa.

Lisää maksutapoja jatkuvaan tilaukseen

Tällä hetkellä maksutapoina jatkuvassa tilauksessa ovat englanninkielinen PayPal (tietokoneella) ja luottokorttimaksu iTunesin tai Google Playn kautta (mobiilissa).

Jatkuvaan tilaukseen on tulossa maksutavaksi myös suomenkielinen Klarna. Huomioithan, että määräaikaiset tilaukset voi jo nyt maksaa suomenkielisen Paytrailin tai Klarnan kautta.

Klarnan myötä sekä jatkuvan tilauksen tekemisestä että lopettamisesta tulee helpompaa, kun voit irtisanoa sen suoraan WordDiven omilta sivuilta. Lähetämme vielä erikseen tiedotteen, kun Klarna on myös jatkuvassa tilauksessa käytössänne.

VALITSE KIELI JA ALOITA OPPIMINEN NYT

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.