Uutiskirjeet

WordDiven Abikurssin uutiskirje 6

Helmikuu 14, 2014

valmistaudu_englannin_yo-kirjoituksiin

Hei Abikurssin käyttäjä,

Tällä kertaa aiheina ovat vapaaehtoinen lisämateriaali, WordDiven uusi iPhone-sovellus sekä Abikurssin myynnin päättyminen 19.2.2014.

Oppimisvauhti kiihtyy

Jos olet suorittanut kaikki osiot (kurssit) sunnuntaihin mennessä, olet saanut joka maanantai uuden vapaaehtoisen kurssin. Nyt lukuloman alettua tahti kiihtyy ja uusia kursseja lisätään edellisen päivän tulosten perusteella myös keskiviikkoisin ja perjantaisin. Asiasta ei lähetetä erillistä viestiä, vaan uudet kurssit yksinkertaisesti ilmestyvät tilillesi.

Englannin fraasiverbitEnsimmäinen vapaaehtoinen kurssi on Fraasiverbit. Näissä verbi yhdistyy partikkeliin, prepositioon tai molempiin. Fraasiverbit ovat Yo-kokeessa yleisiä. Niiden merkitystä ei voi kuitenkaan päätellä yksittäisiä osia kääntämällä, joten kurssin käyminen kannattaa ilman muuta. Check it out!

Seuraavilla kursseilla pureudutaan lisää Yo-kokeissa usein toistuviin aihealueisiin. Toinen kurssi on Luonto ja ympäristö. Sen jälkeen kolmantena seuraa Taide ja kulttuuri sekä neljäntenä Työelämä.

Yhteensä vapaaehtoisia kursseja on kahdeksan, eli jos opiskelet ahkerasti, sinulla on mahdollisuus saada todella loistava lisähyöty kirjalliseen kokeeseen.

Valmistaudu Yo-kokeeseen iPhonellaValmistaudu Yo-kokeeseen iPhonella!

Akateemista kielentuottotaitoa ja kaikkia vapaaehtoisia kursseja voit harjoitella myös kännykällä.

Avaa tämä viesti puhelimessasi ja klikkaa alla olevaa linkkiä:

Lataa ilmainen WordDive-sovellus iPhoneen

Niin yksinkertaista se on!

Viimeinen mahdollisuus aloittaa Abikurssi 19.2.2014

WordDiven Abikurssi on saanut teiltä käyttäjiltä erittäin paljon positiivista palautetta. Suurkiitos! Mutta tunnetko abiturientin, joka ei ole vielä kuullut täysin uudenlaisesta enkun abikurssista, jossa on tulostakuu?

Jotta kaikilla on riittävästi aikaa suorittaa kurssi asianmukaisesti ennen kirjallista koetta, kurssin myynti päättyy keskiviikkona 19.2.2014. Kaverille kannattaa siis antaa vinkki juuri nyt.

Lisätietoja

Lue aikaisemmat Abikurssin uutiskirjeet täältä blogista. Jos kommentoit niitä täällä, niin keskustelua voi seurata kuka tahansa asiasta kiinnostunut. Voit ottaa meihin yhteyttä myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@worddive.com.

Mukavia opintoja!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.