Uutiskirjeet

WordDiven Abikurssi – kirjoita enkusta E! 85% suosittelee!

Toukokuu 2, 2014

Englannin Yo-kurssiHei,

Nyt kaikki abiturientteja tuntevat tarkkana. WordDive on jälleen mukana auttamassa opiskelijoita huipputuloksiin englannin Yo-kirjoituksissa. Tätä varten loimme ammattivoimin opiskelijalle reilun englannin Abikurssin. Lupaamme kurssin kävijöille täyden tulostakuun:

Kirjoita englannin ylioppilaskokeista vähintään E (Eximia cum laude approbatur), tai palautamme kurssimaksun (79€).

Uskalluksemme tällaisen lupauksen antamiseen perustuu kurssin laatuun ja palautteeseen: 85% kurssin suorittaneista suosittelee sitä seuraaville abeille.

Abikurssi hyödyntää WordDiven useaa aistia käyttävää oppimismetodia. Tämä mahdollistaa nopean oppimisen ja pysyvän muistamisen.

Kurssi on suunniteltu parantamaan opiskelijan taitoja nimenomaan Yo-kirjoitusten vaatimuksia vastaavilla alueilla. Sen sisältö perustuu analyysiin kymmenen viime vuoden ylioppilaskokeiden kielellisistä rakenteista, aihealueista ja sanastollisista trendeistä sekä palautteen perusteella tehdyistä parannuksista. Erityisesti kieliopin osuus kasvaa.

Kurssia voi suorittaa syksyn ylioppilaskoetta edeltävään päivään asti silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Ohjelma näyttää reaaliaikaisesti tarkan tiedon kurssin etenemisestä. Keskimääräinen suoritusaika on 45 tuntia.

Lähetä tieto eteenpäin abille tai tukijoukoille!Englannin nettikurssi abeille

Lisätiedot ja yhteydenotto:
https://www.worddive.com/fi/kielikurssit/englannin-abikurssi

 

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.