Uutiskirjeet

Ylioppilaskirjoituksiin valmistavat WordDiven abikurssit ovat jälleen saatavilla

Marraskuu 28, 2014

WordDiven englannin abikurssiAbikurssit ovat verkossa itsenäisesti suoritettavia tehopaketteja, jotka nostavat abin kielitaidon tasoa yo-kirjoituksia varten. Kielten ammattilaisten luomissa englannin ja ruotsin abikursseissamme on täysi tulostakuu:

  • Kirjoita englannista vähintään E, tai palautamme koko kurssimaksun (79 €)
  • Kirjoita ruotsista vähintään M, tai palautamme koko kurssimaksun (59 €)

Uskallamme luvata tämän, sillä syksyn 2014 englannin abikurssin suorittaneista 91 prosenttia suosittelee sitä seuraaville abeille. Kurssit on suunniteltu parantamaan taitoja nimenomaan yo-kirjoitusten vaatimuksia vastaavasti.

Kursseja voi suorittaa yo-koetta edeltävään päivään asti silloin, kun itselle parhaiten sopii. Englannin abikurssin suoritusaika on keskimäärin 45 tuntia (tunti = 45 min tehokasta opiskelua), ruotsin abikurssin puolestaan pystyy suorittamaan keskimäärin 35 tunnissa.

Ohjelma tunnistaa opiskelijan henkilökohtaiset taidot ja optimoi etenemisnopeuden yksilöllisesti. Henkilökohtainen suoritusaika määräytyy opiskelijan lähtötason mukaan.

Englannin abikurssi on tehty lukion pitkän oppimäärän pohjalta, mutta takuu on voimassa myös lyhyen englannin kirjoittajille. Ruotsin abikurssin arvosanatakuu puolestaan on voimassa sekä keskipitkän että pitkän oppimäärän ylioppilaskokeisiin osallistuville.

Lue lisää englannin ja ruotsin abikursseista!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.