Articles

Samu Haber haastaa saksalaiset abit

Joulukuu 14, 2015

WordDive ja Samu Haber auttavat saksalaisia abiturientteja onnistumaan englannin ylioppilaskokeissa. Saksassa huippusuositun Sunrise Avenuen keulakuva Samu Haber toimii lanseerauksessa sanansaattajana. Myös Voice of Germany -ohjelmassa tuomarina ja tähtivalmentajana toiminut Haber on Saksassa erittäin tunnettu.

Schlag den Samu

Samu Haber suoritti WordDiven englannin abikurssin itse, ja nyt kuka tahansa saksalainen abi voi haastaa hänet ja kokeilla, onnistuuko suorittamaan kurssin nopeammin kuin suosittu poplaulaja, joka käyttää englantia työssään päivittäin.

“Olen mielelläni mukana lanseeraamassa hienoa tuotetta, jonka perimmäisenä tarkoituksena on saada ihmiset ymmärtämään toisiaan paremmin. Olen omassa työssäni kokenut kerta toisensa jälkeen, kuinka tärkeää on hallita useampia kieliä. Toivon, että voin kannustaa mahdollisimman monet abit tavoittelemaan parempia arvosanoja”, Samu Haber sanoo.

Lisää jännittäviä uutisia: joulukuussa 2015 englannin abikurssi saksalaisille opiskelijoille hyväksyttiin ehdokkaaksi arvostettuun Edison Awards 2016 -kilpailuun, jossa palkitaan huippuosaamista mm. tuotekehityksessä, ihmiskeskeisessä suunnittelussa ja uusissa innovaatioissa. Huikea juttu!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.