Newsletters Uutiskirjeet

Saavutimme 3 miljoonaa pysyvästi opittua asiaa!

Tammikuu 30, 2014

We've reached 3 million permanent study items!

Käyttäjämme ovat yhdessä oppineet 3 miljoonaa asiaa pysyvästi!

Huikean tuloksen kunniaksi haluamme onnitella kaikkia, jotka ovat käyttäneet aikaa ja vaivaa ja osallistuneet tämän merkittävän tavoitteen saavuttamiseen.

Pysyvä oppiminen on yksi niistä avaintekijöistä, jotka erottavat WordDiven muista kielenoppimisratkaisuista. Se tarkoittaa sitä, että autamme sinua osaamaan oppimasi asiat vielä vuosienkin päästä. Käyttäessäsi vierasta kieltä voit keskittyä itse asiaan, eikä sinun tarvitse ponnistella muistaaksesi oikeita sanoja ja ilmaisuja.

Kuulostaa hienolta, mutta kuinka tähän päästään käytännössä?

Menetelmämme ja palvelumme perustuvat sanaston oppimisen kognitiivisten mekanismien syvälliselle ymmärtämiselle, joka on vuosien tutkimustyön tulosta. Lähestymistapamme hyödyntää monia tehokkaita keinoja, kuten muistin aktivointi samanaikaisesti usean aistin kautta sekä etenemisnopeuden ja toiston yksilöllinen optimointi. Niiden ansiosta opiskelijat pääsevät nopeasti käyttämään kieltä tositilanteissa ilman ylittämättömän suuria ponnistuksia.

Saavutetut 3 miljoonaa pysyvästi opittua asiaa ovat paras mahdollinen todiste menetelmämme tehokkuudesta. Suurkiitos kaikille. Mahtava suoritus!

WordDive-tiimi

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.