Artikkelit Uutiskirjeet

Saavutimme 20 miljoonaa pysyvästi opittua asiaa!

Kesäkuu 27, 2016

Nyt on aika juhlia! Olemme saavuttaneet uuden virstanpylvään yhdessä kaikkien käyttäjiemme kanssa: kaikkien WordDiven käyttäjien yhteenlaskettu pysyvästi opittujen asioiden määrä on ylittänyt 20 miljoonaa. Haluamme kiittää teitä kaikkia ahkerasta harjoittelusta ja siitä, että jaatte tämän saavutuksen kanssamme. Tänään juhlitaan teidän jatkuvaa uurastustanne!

20 million permanentsWordDive-metodi: Pysyvä oppiminen keskeisenä periaatteena

WordDivella toistat opittavia asioita juuri niin kauan kuin sinulle on tarpeen.

Ensimmäisten harjoituspäivien jälkeen ohjelma tunnistaa oppimisnopeutesi ja mukautuu henkilökohtaisiin tarpeisiisi. Ohjelma kertoo sinulle, kun olet harjoitellut tarpeeksi päivän aikana, ja pystyt seuraamaan edistymistäsi jatkuvasti. Tämä tekee oppimisesta tehokasta. WordDive-metodi pitää sinut motivoituneena ja varmistaa, että myös muistat oppimasi asiat.

Harjoitellessasi näet, ajattelet, luet, kuuntelet ja lausut opittavat asiat. Usean aistin käyttö aktivoi aivot paljon tehokkaammin kuin pelkkä lukeminen. Esimerkkilauseiden avulla omaksut myös kielioppia, lauserakenteita sekä tyypillisiä sanontoja lähes huomaamatta.

Aivosi iloitsevat rennosta ja palkitsevasta oppimismetodista ja ovat alttiimmat varastoimaan kaiken oppimasi säilömuistiin. Pysyvän oppimisen ansiosta sinun ei tarvitse hakea sanoja keskustellessasi. Kun harjoittelet samaa opittavaa asiaa useana päivänä, opit sen pysyvästi. Saat parempia tuloksia, kun harjoittelet vähän kerrallaan, mutta säännöllisesti ja usein, sen sijaan, että yrittäisit oppia valtavasti uusia asioita hyvin lyhyessä ajassa.

Pysyvä oppiminen automatisoi kielitaitosi siten, että voit rentoutua ja nauttia keskustelusta.

OPI KIELI PYSYVÄSTI

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.