Articles

Vi har uppnått 20 miljoner permanenta studieobjekt!

juni 27, 2016

Dags att fira! Tillsammans med våra språkstudenter har vi nått en ny milstolpe: det totala antalet studieobjekt som lärts in på permanent bestående nivå har överskridit 20 miljoner. Vi vill tacka er användare för ert fantastiska arbete och för att ni har hjälpt oss nå dessa framgångar. Det är er fortsatta motivation som förtjänar att firas idag!

20 million permanents

WordDive-metoden: permanent inlärning en av våra kärnprinciper

Hos WordDive får du öva på varje studieobjekt precis så många gånger som behövs för att du ska lära dig det.

Efter ett par inledande dagar lär sig programmet att känna av din inlärningstakt och anpassar sig efter dina individuella behov. Programmet informerar dig om när du har övat klart för dagen och låter dig följa dina framsteg i realtid. Det är det här som gör dina studier så effektiva. WordDive-metoden håller dig motiverad och ser till att du kommer ihåg sakerna du lär dig.

När du övar med WordDive får du titta på, tänka på, läsa (tyst och högt), skriva och lyssna på studieobjekten i språket du studerar. På så sätt aktiveras hjärnan på ett djupare plan än om du bara läser studieobjektet tyst för dig själv. Med hjälp av exempelmeningarna absorberar du dessutom grammatik, meningsbyggnader och typiska uttryck nästan utan att du märker det.

En avslappnad och givande studiemetod gör hjärnan glad och mer villig att lagra saker du lär dig i långtidsminnet. När du har lärt dig saker på en permanent bestående nivå behöver du inte längre söka efter ord när du är mitt i ett samtal. Tricket för att lära sig studieobjekten på riktigt är att öva på dem under flera dagar. Du får bättre resultat från korta men regelbundna studietillfällen än när du försöker trycka in en massa ny information på en och samma gång.

En permanent inlärningsmetod gör att dina språkkunskaper automatiseras så att du kan slappna av och njuta av konversationen.

LÄR DIG ETT NYTT SPRÅK PÅ PERMANENT BESTÅENDE NIVÅ

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.