Articles

Lär dig grammatik kostnadsfritt med WordDive

november 7, 2016

Vårt utbud av populära grammatikkurser utökas ständigt. Men visste du att du även kan förbättra dina grammatikkunskaper helt gratis på WordDives grammatiksidor?

Webbsidan är tillgänglig för alla och låter en utforska grundläggande grammatiska regler. Sidorna innehåller massvis av exempel och bilder som gör det lätt och trevligt att lära sig grammatik.

WordDives grammatiksidor syftar till att fungera som en introduktion till de olika språkens regler; finliret och ovanliga undantag kan du fokusera på längre fram i dina språkstudier.

Grammar pages

För nuvarande finns det introduktionspaket i fem språk:

  Engelsk grammatik

  Spansk grammatik

  Finsk grammatik

  Svensk grammatik

  Rysk grammatik

 

Sidorna omfattar många av de grammatikområden som introduceras i våra grammatikkurser. Om du vill ha mer information om en särskild regel du har stött på i en viss kurs kan du på så sätt vända dig till grammatiksidorna. Du kan även nå sidorna direkt genom att klicka på länken i kursutbudsfönstret på övningssidan.

Det kan vara värt att fästa uppmärksamheten mot grammatiken redan i början av dina språkstudier – språkkunskaperna utvecklas mycket snabbare om du redan har studerat några av de grundläggande reglerna rörande språkstrukturen. Med WordDive blir det kul att plugga grammatik!

Om du redan har besökt grammatiksidorna tar vi tacksamt emot feedback om hur vi kan göra dem ännu bättre. Eller varför inte tipsa en vän eller två?

Du kanske även skulle gilla

2 Kommentarer

 • Svara Annette juni 18, 2018 kl. 10:48

  Varför har ni ej FRANSK grammatik?

  Varför kan ni inte göra så att man kan ha paddan i liggande läge, när man an vänder WORDDIVE APPEN? Webbsidan går ju att ha så.

  • Svara Iida Uuppo juni 19, 2018 kl. 13:57

   Hej Annette,

   Tack för din kommentar!

   Tyvärr har vi inga grammatiksidor för franska.

   Men du kan studera franska grammatik med WordDive, för vi har några grammatik-kurser i franska. Se alla våra kurser i franska här: https://www.worddive.com/se/lar-dig-franska

   Njut av dina studier!

   Med vänlig hälsning,
   Iida
   WordDive-teamet

  Kommentera

  CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.