Artikkelit Uutiskirjeet

Mitä abit sanovat abikursseista?

Kesäkuu 22, 2016

WordDive_abikurssi
Abikurssiemme suosio on noussut rajusti parissa vuodessa. Nyt niille on osallistunut jo yli 10 000 abia. Lisäksi 98 % suorittajista ilmoittaa suosittelevansa kurssejamme nuoremmille kavereilleen. Olemme ylpeitä kurssien suosiosta sekä mahdollisuudestamme auttaa suomalaisia opiskelijoita huipputuloksiin yo-kokeessa. Mutta miten tämän kevään abit itse kuvailevat kurssejamme? Tässä pari esimerkkiä:

Essi_abi_2016Arvosanani lukion englannissa on 5 enkä olisi koskaan uskonut kirjoittavani C:tä englannista tai 80p esseetä, ennen WordDivea läpipääsyni englannista oli todella todella epävarmaa. WordDive kyllä oikeasti pelasti nahkani kirjoituksissa joten KIITOS!:)
-Essi, abi 2016

 

Elina_abi_2016

Ihan paras sovellus ikinä! Olen oppinut monia uusia sanoja ja vielä todella hauskalla tavalla. Voin jopa sanoa että olen jäänyt koukkuun WordDiven puhelinsovellukseen. Sen kanssa on helppoa ja todella hauskaa opiskella. Puhelin kulkee aina mukana matkassa, joten pystyn opiskelemaan missä tahansa, vaikka bussissa. Suosittelen YO-kurssia kaikille abeille. Sen kautta olen oppinut erittäin hyödyllisiä sanoja jotka luulin jo tietäväni mutta toisin kävi. Suosittelen!
-Elina, abi 2016

Joonas_abi_16

 

Tämän kurssin ansiosta arvosana nousi B:stä M:ään. Kiitos siitä!
-Joonas, abi 2016

 

 

Tiedätkö sinä jonkun, joka haluaisi erinomaisen tuloksen yo-kokeesta? Laita ihmeessä abikursseistamme sanaa eteenpäin.

LUE LISÄÄ ABIKURSSEISTA

 

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.