Artikkelit

Asiakastarina: Hannele

Helmikuu 16, 2018

”Sain veljeltäni joululahjaksi kolmen kuukauden lahjakortin WordDiveen. Valitsin opiskelukieleksi saksan, joka oli koulussa lempikieleni, mutta sitten jäi vuosikymmeniksi käyttämättä.

Olen nyt ehtinyt käyttää WordDivea noin kuukauden, saanut suoritettua 7 kurssia ja yli 700 pysyvästi opittua asiaa.

Opiskelu WordDivella on ollut yksinkertaista ja äärettömän koukuttavaa. Harjoituksessa on kuva, jolle pitää valita tai kirjoittaa sitä vastaava sana. Kielioppiharjoituksissa aukkoon pitää esimerkiksi täyttää verbi oikeassa aikamuodossa.

Kuvan, sanan, äänen ja esimerkkilauseen yhdistelmä toimii yllättävän hyvin, oppimistilanne on suggestiivinen ja kuvat oleellinen osa oppimista. Toinen mahtava asia WordDivessä ovat natiivit näyttelijät, joka puhuvat sanat ja esimerkkilauseet käyttäjälle malliksi. Näille saksan ääninäyttelijöille voisin jopa tarjota oluet jossakin Gasthausissa. He oikein nostavat saksan kielen lentoon!

Prost!

Kun malleja kuuntelee ja toistaa perässä, ääntämiset ja painotukset tulevat kohdilleen. Se, että opiskelee kieltä yhtä aikaa kahdella aistilla (näkee ja kuulee) ja vielä itse puhumalla, on ylivertaisen tehokasta, ja tämän puolesta puhuvat myös tutkimustulokset.

WordDiven tekoäly seuraa opiskelijan kehitystä ja tekee ehdotuksia sen mukaan. Jos tekoäly esimerkiksi huomaa, että opiskelija on tahkonnut tiettyä kurssia ihan riittävästi sille päivälle, se ehdottaa tauon pitämistä tai siirtymistä toiseen kurssiin.

WordDiven ansiosta saksa soi nyt päässä vahvemmin, ja matkanteko WordDiven kanssa on ollut virkistävää!”

Hannele

Lue Hannelen koko postaus: hanectica.wordpress.com

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.