Articles

Låt WordDive välja vilka kurser som passar dig bäst

mars 14, 2016

I syfte att hela tiden förbättra WordDives användbarhet har vi ännu en gång lanserat en fiffig ny funktion. Bestäm vad du vill åstadkomma med dina språkstudier och låt WordDive identifiera vilka kurser som kan hjälpa dig nå dina mål. Du får omedelbar tillgång till de bästa kurserna för din individuella nivå och hjälp att identifiera kursernas svårighetsgrad och rekommenderade läsordning.

Den nya funktionen finns tillgänglig för alla som har köpt ett heltäckande kurspaket. Alternativen du har att välja mellan är:

 Resor

Om du planerar en resa och vill lära dig lite av språket innan du ger dig av är det här valet för dig. Kurserna lär ut ord, vanliga uttryck och grundläggande grammatikregler som behövs när man är på resande fot. Fastän du börjar från början kommer du att upptäcka att det går fort framåt, då du bara läser det som är viktigast för ditt mål.

 Arbete

Det här är målet för dig som redan besitter vissa grundläggande kunskaper och som vill fräscha upp det arbetsrelaterade ordförrådet. Kurserna fokuserar på ord, vanliga uttryck och grammatikregler med koppling till arbetslivet, så att du enkelt kan hantera möten, telefonkonferenser och kallprat kring kopieringsmaskinen – allt det där som hör jobbet till.

 Immigration

Är du i behov av en effektiv och snabb introduktion till ditt nya lands officiella språk? Då är det här målet för dig. Kurserna börjar med det allra mest grundläggande och ser till att du lär dig det du behöver för att kunna ta dig fram i vardagslivet och ta till vara på framtida jobbmöjligheter.

 Grundläggande språkkunskaper

Vill du börja från början och bygga en riktigt bra grund att stå på? Det här målet omfattar alla WordDives grundläggande språkkurser, sorterade efter svårighetsgrad. När du är klar kommer du att besitta en stark och beständig förståelse för språket ifråga; en förståelse som du kan bygga vidare på närhelst du känner för det.

 Avancerad nivå

Om du vill utmana dig själv lite extra eller redan besatt vissa språkkunskaper innan du började studera med WordDive kan det här vara målet för dig. Studierna tar vid där de grundläggande kurserna slutar och inkluderar alla WordDives avancerade språkkurser, sorterade efter svårighetsgrad.

 

För att sätta dina mål, navigera till övningssidan, klicka på menyn välj kurs och ange sedan ditt val i den nedrullningsbara menyn mål. Du kan återvända till den här sidan och ändra ditt val när du vill. När du har läst färdigt en kurs ser du omedlebart vilken kurs du rekommenderas att läsa härnäst.

Den nya funktionen har utvecklats för att göra det lättare för dig att välja de bästa kurserna för dina individuella mål. Självklart kan du fortfarande välja kurserna du tycker låter intressanta och läsa dem först. Vi lär oss bättre när vi är intresserade av det vi läser, och på så sätt kan det vara både effektivt och pedagogiskt att börja med kurser som ”Mat och dryck”, ”Sport” eller ”Konst och kultur”.

Om du inte prenumererar på det heltäckande kurspaketet i språket du studerar ännu, anmäl dig idag och upptäck vilken boost den nya funktionen ger dina språkstudier!

Du kanske även skulle gilla

1 kommentar

  • Svara George P mars 31, 2016 kl. 16:34

    Utmärkt idé! Dock verkar inte menyn finnas på min DEMO version.

  • Kommentera

    CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.