Articles

Låt WordDive välja vilka kurser som passar dig bäst

mars 14, 2016

I syfte att hela tiden förbättra WordDives användbarhet har vi ännu en gång lanserat en fiffig ny funktion. Bestäm vad du vill åstadkomma med dina språkstudier och låt WordDive identifiera vilka kurser som kan hjälpa dig nå dina mål. Du får omedelbar tillgång till de bästa kurserna för din individuella nivå och hjälp att identifiera kursernas svårighetsgrad och rekommenderade läsordning.

Den nya funktionen finns tillgänglig för alla. Alternativen du har att välja mellan är:

Grundnivå

Vill du börja från början och bygga en riktigt bra grund att stå på? Den här nivån omfattar alla WordDives grundläggande mål och kurser. När du är klar kommer du att besitta en stark och beständig förståelse för språket ifråga; en förståelse som du kan bygga vidare på närhelst du känner för det. Kurserna lär ut ord, vanliga uttryck och grundläggande grammatikregler som behövs när man t. ex resar eller presentarar sig. Du lär dig grundläggande småprat och uttryck du behöver t. ex. i hotellreceptionen, butiken och på stan. Fastän du börjar från början kommer du att upptäcka att det går fort framåt, då du bara läser det som är viktigast för ditt mål.

Mellannivå

Det här är nivån för dig som redan besitter vissa grundläggande kunskaper och som vill fräscha upp ordförrådet. Kurserna fokuserar på ord, vanliga uttryck och grammatikregler med koppling till t. ex. arbetslivet, personliga finanser och teknologi, så att du enkelt kan klara dig igenom vardagliga arbetssituationer.

Avancerad nivå

Om du vill utmana dig själv lite extra eller redan besatt vissa språkkunskaper innan du började studera med WordDive kan det här vara nivån för dig. Studierna tar vid där de mellannivåkurserna slutar och inkluderar alla WordDives avancerade mål och kurser.

För att sätta ditt mål, navigera till övningssidan, klicka på den stora runda symbolen ovanför kurslistan och då kan du välja ett mål. Du kan ändra ditt val när du vill. När du har läst färdigt en kurs ser du omedlebart vilken kurs du rekommenderas att läsa härnäst.

Den nya funktionen har utvecklats för att göra det lättare för dig att välja de bästa kurserna för dina individuella mål. Självklart kan du fortfarande välja kurserna du tycker låter intressanta och läsa dem först. Vi lär oss bättre när vi är intresserade av det vi läser!

Du kanske även skulle gilla

1 kommentar

  • Svara George P mars 31, 2016 kl. 16:34

    Utmärkt idé! Dock verkar inte menyn finnas på min DEMO version.

  • Kommentera

    CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.