Artikkelit Uutiskirjeet

Viisi hyvää syytä seurata meitä somessa!

Heinäkuu 11, 2016

Social_MediaSeuraatko jo WordDivea sosiaalisessa mediassa? Ellet vielä ole mukana, seuraavassa sinulle viisi hyvää syytä hypätä kyytiin:

1. Pysy ajan tasalla

Julkaisemme sosiaalisen median kanavillamme aktiivisesti WordDivea koskevia uutisia. Seuraamalla meitä kuulet ensimmäisenä uusista kursseistamme, palveluun tehdyistä parannuksista ja päivityksistä – upeita tarjouksia unohtamatta!

2. Parhaat vinkit opiskeluun

Kanavillamme saat myös kullanarvoisia vinkkejä kieliopintoihisi. WordDiven uusien kurssien ja ominaisuuksien esittelyn lisäksi jaamme säännöllisesti kiinnostavaa tietoa kielten oppimisesta sekä siitä, miten saat omista WordDive-opinnoistasi kaiken irti.

3. Kysy, kommentoi tai kehu – vaivatta!

Some on loistava kanava yhteydenpitoon! Vastaamme mielellämme kaikkiin WordDivea koskeviin kysymyksiin ja otamme ilolla vastaan palautetta ja parannusehdotuksia. Liity rohkeasti mukaan keskusteluun!

4. Inspiraatiota muiden käyttäjien kokemuksista

Somen kautta pääset lukemaan muiden käyttäjien kokemuksista WordDiven parissa. Tutustumalla toisten opiskelijoiden tarinoihin ja kommentteihin saat ideoita ja motivaatiota omiin kieliopintoihisi!

5. Tutustu meihin

Jos sinua kiinnostaa tarina ja tekijät palkitun palvelumme takana, voit tutustua some-kanavillamme WordDiveen yrityksenä. Uutisten lisäksi tiedotamme kanavillamme myös avoimista työpaikoista yrityksessämme.

 

Tule siis nyt mukaan WordDiven some-yhteisöön! Valitse alta haluamasi kanavat, klikkaa linkkiä ja liity joukkoomme. Tervetuloa!

 

FACEBOOK

  TWITTER

  LINKEDIN

 YOUTUBE

 

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.