Articles

Fem bra anledningar att följa oss på sociala medier

juli 11, 2016

download

Följer du redan WordDive på sociala medier? Om inte kommer här fem bra anledningar till varför du borde hoppa ombord!

1. Håll dig uppdaterad

Vi delar aktivt med oss av nyheter om WordDive på sociala medier. Genom att följa oss blir du bland de första att få veta om våra nya kurser och de många förbättringar och uppdateringar vi kontinuerligen gör – för att inte tala om alla de förmånliga erbjudandena!

2. Hjälpsamma studietips

Du kan även få värdefulla och relevanta studietips genom att följa oss. Utöver nyheter om nyligen publicerade kurser och funktioner delar vi även regelbundet med oss av intressant information om språkinlärning och hur du kan få ut det mesta av dina WordDive-studier.

3. Fråga, kommentera eller beröm – helt utan ansträngning!

Sociala medier är en fantastisk kommunikationskanal. Vi svarar mer än gärna på frågor och farhågor du har om WordDive och är genuint tacksamma för alla typer av feedback och förslag. Tveka inte att ge dig in i konversationen!

4. Inspireras av andra användares erfarenheter

Våra sociala mediesidor låter dig även läsa om andra användares erfarenheter av WordDive. Genom att utforska andra människors berättelser och kommentarer kan du inspireras och motiveras.

5. Lär känna oss

Om du är intresserad av berättelsen och teamet bakom vår prisbelönta tjänst erbjuder våra sociala mediekanaler ett utmärkt tillfälle att lära känna oss. Utöver nyheter publicerar vi även regelbundet jobbannonser.

Gå med i WordDives sociala mediegrupp idag! Välj kanalen du är intresserad av nedan, klicka på länken och gå med. Välkommen!

 FACEBOOK

 TWITTER

YOUTUBE

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.