Articles

Näin löydät aikaa opiskelulle

Tammikuu 5, 2016

Ostit kielikurssin ja aloitit opiskelun innostuneena. Sitten tuli kiireinen työputki, kylpyhuoneremontti ja lapsi sairastui kuumeeseen. Arjen kiireessä ei enää löytynytkään aikaa opiskelulle. Kuulostaako tutulta?

Tässä annamme vinkkejä siihen, kuinka säilytät motivaation ja löydät aikaa opiskelulle myös kiireisinä aikoina.

1. Aseta tarpeeksi pieni tavoite.
Kun asetat tarpeeksi helpon tavoitteen ja saavutat sen, saat lisää virtaa. Yleensä vaikeinta on päästä alkuun, joten alussa voit ottaa tavoitteeksi tehdä yhden harjoituksen 3-6 kertaa viikossa. Printtaa jääkaapin oveen motivaatiokuva, joka muistuttaa sinua harjoittelusta päivittäin.

2. Hanki kannustaja. Asetukset-sivulta voit asettaa viikkoraportin edistymisestäsi lähtemään myös perheenjäsenen tai ystävän sähköpostiosoitteeseen. Tieto siitä, että raportti edistymisestäsi menee myös jollekin toiselle, motivoi useimpia. Juhlikaa yhdessä joka kerta, kun saat sähköpostiisi todistuksen 100 % suoritetusta kurssista.

3. Tee opiskelusta tapa. Kun teet harjoittelusta rutiinia, sinun ei tarvitse käyttää jatkuvasti energiaa sen pohtimiseen, jaksaisitko tänään opiskella vai et. Ethän mieti joka ilta, pesisitkö tänään hampaasi vai et. Kun tavasta tulee automaatio, et tarvitse sen toteuttamiseen enää itsekuria, ja voimavaroja vapautuu muihin tehtäviin.

Teimme sinulle valmiiksi kolme vaihtoehtoista motivaatiokuvaa. Voit valita niistä sinulle sopivimman, tulostaa jääkaapin oveen tai tallentaa vaikkapa työpöydän taustakuvaksi. Ole hyvä!

motivation_1_FIN

Lataa: https://www.dropbox.com/s/uzjhxhaiy6v93e2/motivation_1_FIN.jpg?dl=1

motivation_2_FIN

Lataa: https://www.dropbox.com/s/0sgjdx69wvffdbe/motivation_2_FIN.jpg?dl=1

motivation_3_FIN

Lataa: https://www.dropbox.com/s/9r8s08dgvjf8dgz/motivation_3_FIN.jpg?dl=1

 

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.