Artikkelit

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää joukkorahoituskampanjastamme

Tammikuu 3, 2017

WordDive crowdfunding

 

WordDive on kasvanut nopeasti yhdeksi johtavaksi digitaaliseksi kieltenoppimispalveluksi Pohjoismaissa. Yrityksen liikevaihto on kolmessa vuodessa kasvanut huimat 560 prosenttia, 140 000 eurosta 930 000 euroon. Kasvun veturina toimii vuonna 2014 lanseerattu abikurssi, josta on kahdessa vuodessa tullut Suomen ylivoimainen markkinajohtaja. Kurssin suorittaa jo joka neljäs suomalainen abi.

Saksassa abiturientteja on yli 500 000. Saavuttamalla sama tilanne Saksassa voidaan pelkästään Saksan abimarkkinoilla päästä yli 6 miljoonan euron vuosittaiseen liikevaihtoon. Viime kevään koemarkkinointi Saksassa oli menestys, ja nyt on aika kiihdyttää kasvua. Joukkorahoituksen tavoitteena on kerätä 800 000 euroa WordDiven kansainvälisen kasvun kiihdyttämiseen.

Haluatko sinä omistaa osan WordDivea? Sijoita nyt osoitteessa: invesdor.com/fi/pitches/779

 

Invest in WordDive

 

Mitä on joukkorahoitus?

Joukkorahoitus on suurimpia rahoitusalalla viime vuosina nähtyjä muutoksia, mutta ydinajatukseltaan se on kuitenkin yksinkertainen: se viittaa yhteisöjen tapaan hakea netin välityksellä rahallisia panostuksia suurelta yleisöltä. Tavallisesti rahat kerätään sijoitusten tai ennakkomyyntien muodossa.

Puheet joukkorahoituksen tuomista mullistuksista eivät ole liioiteltuja, sillä rahaa joukkorahoituksessa liikkuu jo paljon ja markkinat kasvavat nopeasti.

Valitsimme Invesdorin joukkorahoituskampanjamme alustaksi koska se on alan ammattimaisin ja luotettavin toimija. Joukkorahoituksesta haemme rahoituksen lisäksi myös näkyvyyttä ja muita markkinointihyötyjä, jotka tukevat liiketoimintamme kasvattamista.

Sijoittajille joukkorahoitus on kustannustehokas kanava pörssilistaamattomien sijoituskohteiden löytämiseen. Se on myös perinteisiin rahoituskanaviin verrattuna erittäin läpinäkyvä, sillä sijoittaja näkee annin täyttymisen reaaliajassa ja saa tarvittaessa suoran keskusteluyhteyden kohdeyhtiön johtotasolle.

Listaamattomat osakkeet ja joukkolainat ovat kuitenkin aina korkean riskin sijoituksia, jotka sopivissa määrissä ovat hyvä lisä tasapainoiseen sijoitussalkkuun. Muista kuitenkin aina sijoittaa vain sen verran, mitä olet valmis häviämään.

Näin teet sijoituksen:

  1. Rekisteröidy osoitteessa invesdor.com
  2. Varaa hetki aikaa sijoittajakyselyn täyttämiseen
  3. Tutustu sijoitustietoihin osoitteessa invesdor.com/fi/pitches/779
  4. Klikkaa ”Sijoita nyt” ja seuraa ohjeita
  5. Maksa sijoituksesi pankkitunnuksilla, maksukorteilla, PayPalilla tai laskulla

Kysymyksiä sijoittamiseen liittyen? Lähetä meille viesti Invesdorin sijoittajafoorumin kautta, niin me tai Invesdorin henkilökunta vastaa sinulle mahdollisimman pian!

 

 

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.