Uutiskirjeet

WordDiven Abikurssin uutiskirje 3

Tammikuu 23, 2014

abimikko_03

Hei Abikurssin käyttäjä,

Nyt uutiskirjeen aiheena on oman edistymisen seuraaminen. Mistä tietää, kuinka suuren osan kurssista on jo suorittanut? Ja kuinka saada osiot 1. Verbit ja perustiedot sekä 2. Akateeminen kielentuottotaito suoritettua viimeistään päivää ennen kirjallista koetta?

Oppimisen vaiheet: Harjoitellut -> Opitut -> Pysyvästi opitut

WordDive-metodin perusta on keskeisten asioiden oppiminen pysyvästi. Vahva jälki säilömuistissa johtaa automaatioon. Pystyt tuottamaan virheetöntä englannin kieltä suuremmin miettimättä, ja työmuistisi vapautuu käsittelemään ylemmän tason asioita. Voit esimerkiksi miettiä, millainen lauserakenne sopii kirjoittamasi tekstin tyyliin ja pystyt päättelemään mahdollisesti vieraat sanat, koska olet varma ympäröivistä sanoista ja tekstin tai puheen sisällöstä kokonaisuutena.

Results_Chart_2014_01_FIN_D

Kokonaistulokset-kuvaajasta voit seurata valittuna olevan osion (kurssin) etenemistä. Jokaisen asian toisto optimoidaan sinulle henkilökohtaisesti, tavoitteena pysyvä oppiminen mahdollisimman pienellä työmäärällä.

Käyriä ei tarvitse saada aivan ylös saakka, vaan kun ohjelma huomaa, että tosiasiallisesti osaat jo kurssin koko sisällön, se toteaa kurssin suoritetuksi.

Dashboard_Completed_100p_FIN

Voit seurata kurssin valmistumista Suoritettu-palkista. Kun palkki saavuttaa 100% kurssien 1. Verbit ja perustiedot sekä 2. Akateeminen kielentuottotaito osalta viimeistään kirjallista koetta edeltävänä päivänä, olet oikeutettu kurssimaksun palautukseen, mikäli et saa kirjoituksissa vähintään E:tä.

Kun Suoritettu-palkki saavuttaa 100%, niin se lukittuu. Voit siis vapaasti kerrata materiaalia eikä haittaa, vaikka sattuisitkin vastaamaan silloin tällöin väärin.

Pakolliset osiot kannattaa suorittaa hyvissä ajoin kahdesta syystä:

  • Yöuni tyhjentää työmuistin. Pysyvän oppimisen mittaamien perustuu osittain tähän, ja siksi kursseja ei pysty suorittamaan päivässä tai kahdessa.
  • Kun olet suorittanut pakolliset osiot, saat maanantaisin lisämateriaalia. Sen opiskelu on täysin vapaaehtoista, mutta ilman muuta hyödyllistä.

Vinkki: katso verbin aikamuoto kuvakkeesta

Kun opiskelet verbejä, näet kysytyn verbin aikamuodon kuvan yläreunan kuvakkeista.

Englannin_verbien_aikamuodot

Voit myös koska tahansa vastata koko teemalla. Jos esimerkiksi vastaat kysymykseen see-verbin imperfektistä “see saw seen”, saat täydet pisteet kaikista kolmesta muodosta.

Lisätietoja

Lue aikaisemmat Abikurssin uutiskirjeet täältä blogista. Jos kommentoit niitä täällä, niin keskustelua voi seurata kuka tahansa asiasta kiinnostunut. Voit ottaa meihin yhteyttä myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@worddive.com.

Mukavia opintoja!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.