Uutiskirjeet

WordDiven Abikurssin uutiskirje 2

Tammikuu 16, 2014

abimikko_02

Hei Abikurssin käyttäjä,

Tällä kertaa keskitymme siihen, miten opiskella WordDivella mahdollisimman mukavasti. Näillä vinkeillä saat palvelun käytön sujuvaksi ja voit keskittyä varsinaiseen asiaan eli englannin kieleen.

Asetukset – Kuuntele ensin

Jos et heti arvaa, mitä kuva esittää vihjeet luettuasi, asiaa ei kannata jäädä pähkäilemään. Kuuntele sen sijaan vastaus ja yritä kirjoittaa se oikein. Näin opit sekä kuuntelemaan että kirjoittamaan englantia.

Settings_General_Settings_Listen_First_FIN_2014_01

Kun valitset Asetukset-sivulla Ensimmäinen tyhjä vastaus -kohdasta Kuuntele vastaus, tämä tapahtuu automaattisesti. Voit vain klikata OK tai painaa näppäimistön Enter-painiketta. Ensimmäisellä kerralla kuulet vastauksen, toinen klikkaus tai painallus näyttää sen. Muista tallentaa uudet asetukset.

Pikanäppäimet – käännä ja kuuntele

Hiiren käyttöä voi vähentää myös seuraavilla näppäinyhdistelmillä:

Ctrl+Enter      Käännä
Shift+Enter    Kuuntele

Kääntää voit koska tahansa, eikä se vähennä pisteitä. Koska käännös kuitenkin vaatii painalluksen, käännät vain tarvittaessa ja näin etenet pikku hiljaa kohti ajattelua englanniksi.

Verbikurssin ohitusvaihde – vastaa teemalla

Jos englannin perusasiat ovat kunnossa, osaat verbit hyvin ja tunnet osaavasi Verbit ja perustiedot -osion esimerkkeihin sisältyvät kielioppiasiat, saat tämän osion suoritettua nopeasti vastaamalla verbin teemalla (esim. “do did done”).

Teemalla voi vastata mihin tahansa aikamuotoon. Jos esimerkiksi kysytään go-verbin imperfektiä (“went”) ja vastaat: “go went gone”, saat yhdellä vastauksella kolme oikein ja saat näin vauhdikkaasti suoritettua verbit, jotka tunnet.

Lisätietoja

Lue aikaisemmat Abikurssin uutiskirjeet täältä blogista. Jos kommentoit niitä täällä, niin keskustelua voi seurata kuka tahansa asiasta kiinnostunut. Voit myös ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@worddive.com.

Mukavia opintoja!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.