Articles

Över tio miljoner studieobjekt inlärda på permanent bestående nivå

augusti 18, 2015

Dags att korka upp champagneflaskan! Vi har nått en ny, imponerande milstolpe i vårt språkarbete: ni, våra användare, har lärt er över tio miljoner studieobjekt på permanent bestående nivå. Det är en fantastisk bedrift som ni borde vara stolta över. Ni imponerar ständigt på oss med er ihärdighet och ambition.

Tio milljonerVisste du att hela WordDive-metoden grundar sig på idéen om permanent inlärning?

Med WordDive repeterar du saker exakt så många gånger som behövs för att du ska lära dig dem på riktigt.

Om du sitter och pluggar en längre tid känner programmet av att du kanske håller på att bli trött och föreslår därför att du tar en paus. På så sätt förblir dina studietillfällen effektiva och din motivation hög.

När du studerar med WordDive får du se, läsa, skriva, tänka och lyssna på samt uttala studieobjektet ifråga. Användningen av flera sinnen på samma gång aktiverar hjärnan bättre än vad t.ex. bara läsning gör. Exempelmeningarna gör även att du får lära dig grammatik, meningsbyggnad och typiska fraser nästan utan att du märker det.

När studiemetoden är avslappnad och belönande är din hjärna glad och mer villig att lagra allt du lär dig i långtidsminnet. Inlärning på permanent bestående nivå gör att du inte behöver tveka nästa gång du söker efter ord. Språket flyter på bättre och du kan slappna av och njuta av konversationen istället.

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.